IFÖ

IFÖ er en veletableret virksomhed, som har mere end 100 års erfaring med at producere kvalitetsprodukter i nordisk design med stor variation, der gør det muligt at skabe et eksklusivt og personligt badeværelse.

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Miljøvenligt og vandbesparende

Ifö producerer miljøvenlige og vandbesparende sanitetsprodukter, bruseløsninger og baderumsmøbler med mange årtiers erfaring. Samtlige produkter bliver sorteret af dygtige fagfolk, og der fremstilles kun produkter af de bedste materialer. Ifö holder - både når det gælder kvalitet og design. Ifö er i dag Nordens største producent af miljøvenlige og vandbesparende toiletter, baderumsmøbler og håndvaske.

Førende på det europæiske marked

Ifö er en del af Geberit Group, som er førende på det europæiske marked inden for produkter og sanitetsløsninger til badeværelset. Produktsortimentet omfatter såvel kvalitetsrørsystemer bag væggen, som moderne og innovative løsninger i selve badeværelset – fra væghængte toiletter til møbler og brus/bad.

Sanitetsporcelæn

Ifö producerer både gulvstående og væghængte toiletter, og designet varierer fra det helt klassiske design til det mere moderne og stringente. Dertil er Ifö’s toiletter vandbesparende, idet de kan indstilles til at skylle med 4 liter eller helt ned til 2 liter vand. Toiletterne fra Ifö kan, alt efter model, fås i både hvid, sort og stål. Håndvaskene fra Ifö kan fås i mange forskellige former og farver, hvilket sikrer stor fleksibilitet, når man skal designe sit badeværelse.

Bruseløsninger

Ifö udvikler og producerer mange typer bruseløsninger, lige fra brusevægge og tilbehør til brusevægge til brusekabiner og brusekar. Løsningerne fås med gennemsigtigt eller frostet glas og alu-, natur- eller hvide profiler. Der er noget til ethvert look og til enhver størrelse badeværelse.

Baderumsmøbler

Med Ifö’s baderumsmøbler er det nemt at få ethvert badeværelse til at se eksklusivt ud. Møblerne fås i flere forskellige størrelser, farver og materialer, og de passer til Ifö’s forskellige typer håndvaske. Det giver en stor fleksibilitet i produktvalget og sammensætning af produkter. Fælles for alle møblerne er, at de er lavet af materialer i høj kvalitet og kan klare en hverdag i et varmt og fugtigt badeværelsesmiljø.