Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Belægning til terrasse eller indkørslen

Skal du anlægge en ny terrasse eller indkørsel, finder du alt, hvad du skal bruge af byggematerialer hos Silvan. Er dit foretrukne belægningsmateriale sten, finder du alt inden for herregårdssten, havefliser, brosten mm. Er du mere til grus eller skræver, finder du granitskærver og grus i forskelliges størrelser og farver. Du kan også anlægge græsarmering, hvis du ønsker et bløder underlag, hvor græs kan vokse op igennem.

Er du i tvivl om, hvilken belægning, du skal vælge? Så guider vi dig gerne til det rette valg for lige netop dit projekt. Se hele vores udvalg af produkter inden for belægning og benyt vores beregnere til at udregne præcis, hvor mange belægningssten eller løse sten du skal bruge til dit byggeprojekt. Du kan få leveret i big bags, hvis du skal bruge mange kilo, ellers kommer vores belægningssten også i mindre poser.

Carporte og garage

Med en carport eller garage kan bilen stå i ly for vind og vejr hele året rundt. Og mange er især glade for det om vinteren, da de undgår at skulle afrime bilen ved frostvejr. I vores sortiment finder du carporte og garager i god kvalitet, som kan holde i mange år ud i fremtiden. Vi tilbyder garager med og uden portåbner. Og så tilbyder vi carporte med og uden redskabsskur, alt efter dit behov. Mangler du blot ny garageport, finder du det også hos os.

Redskabsskur

Et redskabsrum eller redskabsskur til opbevaring af haveredskaber, cykler eller havemøblerne – især i vinterhalvåret – er et must for mange husejere. Et redskabsskur er også med til at holde orden i tingene, og du undgår rust på din cykel eller haveredskaber, ved at stille dem i skuret, når det regner og er frostvejr. Du finder mange forskellige kombinationer af redskabsskure. Hos Silvan finder du et stort udvalg af redskabsskure i forskellige størrelser og materialer – og enkle af vores modeller fås med et sammenhængende brændeskjul, så du også kan holde dit brænde tørt.

Hytter og pavilloner

Ønsker du en hytte eller et shelter i have? Så finder du både hytter, shelter og bjælkehytter i forskellige modeller og størrelser i Silvan. De fleste modeller leveres som et komplet samlesæt, så det er nemt for dig at gå i gang med gør-det-selv-samle-projektet. En hytte i haven skaber ikke blot hygge i haven, men det kan også være praktisk til overnattende gæster, eller du kan bruge den som et lille kolonihavehus. Rigtig mange børn synes især, at det er hyggeligt at overnatte i shelter om sommeren.

Fliser og klinker

Skal renovere et rum med fliser eller klinker – det kunne være køkkenet, badet eller bryggerset? Så finder du alle de byggematerialer, du skal bruge i Silvan. Du finder både fliser og klinker, som kan bruges til gulv, væg eller begge dele. Det er nemlig ikke alle typer klinker, der kan holde til at blive brugt til både gulv og væg. Derfor opdeles en klinke eller flise i slidgrupper, som kategoriseres fra 1 til 5. Du kan læse mere omkring gulvets slidgruppe under de enkelte fliser eller klinker.

Udover fliser og klinker kan du også finde alt det materiale, du skal bruge til at sætter fliser op, som fliseklæb, fugemasse, tætningsbånd og meget mere. Inden du påbegynder opsætningen, skal du overveje, hvorvidt væggene skal vådrumssikres. Du skal bl.a. fugtsikre badeværelset, inden du læggger eller opsætter fliser. Du finder også byggematerialer til vådsikring i vores sortiment. Du kan se hele udvalget af produkter til fliser og klinker her.

Gipsplader

Gipsplader er et naturprodukt, da de består af sammenpresset gips, der er beklædt med papir. Det er et populært byggemateriale til både vægge og lofter, da gipsplader giver en flot og ensartet flade. De er derudover nemme at tilskære i præcise mål, samt de er nemme at montere. Gipsplader kan ligeledes anvendes i alle hjemmets rum, selv i badeværelset.

Hvis du skal montere gipsplader i badeværelset skal du vælge vådrumsgipsplader, som er mere modstandsdygtige over for fugt. I vores sortiment finder du gipsplader af høj kvalitet, som sikrer dig et solidt og godt resultat. Du finder gipsplader i flere forskellige størrelser, ligesom du også finder hjørneprofiler, stålstolper og skinner til montering af gipsplader. Se hele vores udvalg af gipsplader og tilbehør her.

Gulve i flere forskellige materialer

Skal du lægge nyt gulv? Så finder du mange forskellige byggematerialer. Du finder gulve i mange forskellige materiale som bl.a. trægulv, laminatgulv, vinylgulv og gulvtæpper. Alle vores gulve er af høj kvalitet. I vores sortiment af trægulve finder du bl.a. egetræ og ask. Disse typer af gulve skaber en varm atmosfære i hjemmet, og mange mener, at der ikke findes flottere gulve. Men et trægulv er ofte lidt mere sart og kan kræve mere vedligeholdelse.

Vil du have et gulv, der er lidt mere holdbart og kræver mindre vedligehold, kan du vælge et laminatgulv. Disse findes i et træ look og laves efterhånden så godt, at det kan være svært at se, at det ikke er et ægte trægulv. De fleste laminatgulve kommer med et kliksystem, så gulvene er nemt og hurtigt at montere. Du kan se hele udvalget af gulve her og find det byggemateriale, du drømmer om til dine gulve.

Byggematerialer til isolering

Hos Silvan finder du isoleringsmaterialer, til gulv, loft og væg. Med god og effektiv isolering, skaber du et godt indeklima, du sikrer, at du ikke fyrer for gråspurvene. Og sidst men ikke mindst er effektiv isolering miljøvenligt. Bor du i et ældre hus, kan der være mange penge at spare på varmeregningen ved at efterisolere dit hus, og miljøet vil også takke dig for det. Se hele vores udvalg af isoleringsmateriale her og vælg det helt rette byggemateriale til dit isoleringsprojekt.

Kloak og afløb

Består dit næste byggeprojekt i at få udskiftet kloakrør eller afløb? Så er der hjælp at hente hos Silvan. Her finder du alle de byggematerialer, du skal bruge til både udskiftning og reparation af kloak og afløb. Uanset om du mangler afløbsrør, vandlåse til gulvafløb eller afløbsriste.

Du finder også alt, hvad du skal bruge, til reparation af mindre utætheder i dine afløb, som nemt kan repareres med fx en ny pakning. Du finder også byggematerialer til de større VVS-projekter, hvor du har brug for de helt rigtige materialer og værktøj. Uanset projektets størrelse er du sikret kvalitetsmaterialer hos Silvan.

Byggematerialer til konstruktion

De helt rigtige byggematerialer er vigtige for en solid konstruktion og et flot resultat. Hos Silvan finder du byggematerialer til al konstruktion – det er lige fra cement og beton til mørtel og grus. Og det er uanset, om du skal i gang med en stor eller mindre konstruktion, så er der hjælp at hente hos Silvan.

I vores sortiment finder du de bedste byggematerialer af højeste kvalitet, og du kan se hele vores udvalg af materialer til konstruktion online her. Er du i tvivl om, hvilke produkter du skal vælge til dit projekt, er du velkommen i dit lokale byggemarked, hvor vores kompetente og kvalificerede personale står klar til at vejlede.

Byggematerialer til tag og tagrender

Er dine tagrender på dit hus slidte og trænger til en udskiftning? Så finder du både tagrender plast, stål, zink og PVC i Silvan. Er det derimod dit tag, der trænger til en reparation, eller skal det udskiftes? Så er der også hjælp at hente hos os. Du finder både bitumtag, termotag, stålplader, trapezplader og meget mere. Se hele vores udvalg af byggematerialer til tag og tagrender her.

Find træ og plader

Hos Silvan finder du både ubehandlet træ og trykimprægneret træ til dit byggeprojekt. Du kan se hele vores udvalg af byggematerialer online eller besøge vores trælast i dit lokale byggemarked, hvor du kan se og mærke de forskellige træsorter. Du finder også de populære akustikpaneler, som ikke blot er flotte og dekorative, men som også hjælper, hvis du har problemer med akustikken i dit hjem. Du finder akustikpanelerne i både eg og valnød, så du kan vælge lige netop den træsort, der passer til dit hjem.

Trappe og gelænder

Mangler du en solid trappe til dit loftslem, som giver nem adgang til den ekstra opmagasineringsplads på loftet? Eller vil du bygge en hyggelig hems på et børneværelse og mangler en praktisk trappe, som selv børnene vil kunne benytte? Eller måske du har bygget en ny terrasse og har brug for en lille trappe fra den ned i haven? Uanset dit behov, så er der hjælp at hente i vores sortiment af trapper og gelænder til dit byggeprojekt.

Vinduer og døre til dit byggeprojekt

Skal du have skiftet dine indvendige døre eller udvendige facadedør eller måske begge dele? Så finder du kvalitetsdøre i vores sortiment. Vi har både døre med glas, glatte døre, døre med udfræsninger samt dobbeldøre. Og skal du bruge en eller flere døre i specialmål, så kan Silvan også hjælpe dig. Du finder ligeledes alt i dørgreb, skydedør, dørkarme, dørhængsler mm i vores sortiment.

Trænger dine vinduer også til at blive udskiftet? Eller drømmer du om at skabe et flot lysindfald ved hjælp af ovenlysvinduer? Så finder du også kvalitetsvinduer og -ovenlysvinduer i vores sortiment. Vi har vinduer i standardmål – eller de kan laves ud fra dine specialmål. Du finder derudover indækning, dampspærrekrave mm. Se hele vores udvalg af døre og vinduer online her.