Dræn


Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Undgå en oversvømmet have med de rette dræn

Vi oplever flere og flere regnskyl og skybrud i Danmark og den store mængde af regnvand kan blive et problem. Ikke blot for det offentlige, hvor der kan opstå trafikale problemer men i særdeleshed også for boligejere, hvor haver og boliggrunde bliver oversvømmet. Når regnvandet ikke kan løbe væk, er det oftest et udtryk for, at jorden på grunden er leret eller at de eventuelle tunge maskiner på byggepladser har komprimeret jorden for voldsomt.

Der er mange steder, hvor belægningen består af tætliggende sten og fuger, der ikke kan bortlede vandet hurtigt nok og de er dermed ikke gode nok til at stå imod den øgede mængde vand. Der er derfor behov for at lægge et dræn i haven, så du hurtigt, sikkert og effektivt kan komme af med vandet.

Hos Silvan fører vi drænprodukter fra ACO, der er kendte for sin tekniske færdigheder i sammenspil med et formidabelt design. Så er du sikret fantastiske resultater, uden at udseendet på din have og bolig bliver forringet.

Ved at vælge det rette dræn undgår du, at der opstår skader på huset og haven som følge af den høje vandstand. Hverken husets fundament eller havens planter og træer har godt at den store mængde vand og det kan blive en bekostelig affære, hvis der ikke tages hånd om problemet.

Hvad er omfangsdræn?

Der findes flere typer af dræn og drænprodukter og det er vigtigt at undersøge, hvilken type dræn du og din bolig har behov for.