Flisebelægning & græsarmering

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find den rette belægning i Silvan

Hos Silvan har vi et stort udvalg af belægningssten, havefliser og græsarmering. De kan bruges til både indkørsel, terrasse eller haven. Vi leverer i hele Danmark (ekskl. ikke-brofaste øer).
Hvor meget skal du bruge til for eksempel din terrasse eller indkørsel? Brug vores cirkelberegner her, fliseberegner her, terrasseberegner her.

Er du på udkig efter nye belægningssten, havefliser eller græsarmering? Hos Silvan har vi et stort udvalg af belægningssten etc., der kan bruges til både indkørsel, terrasse eller i haven. Mulighederne er mange, når du skal bruge nye belægningssten og der er adskillelige farver, størrelser, tykkelser og typer. 

Vores store udvalg af belægnings¬sten giver dig muligheden for at lade kreativiteten få frit løb. Når du skal vælge sten, er det en god idé at vælge belægningssten, der passer godt til dit hus og din have. Det er også en god idé at overveje, om det skal være belægningssten eller havefliser. Den gennemgående forskel mellem belægningssten og havefliser er, at havefliser ofte er større end belægningssten. 

Havefliser bliver ofte lagt i et klassisk mønster med hjørne mod hjørne. Du kan også vælge at kombinere havefliser i forskellige størrelser, farver og formater, så du opnår helt unikke og specielle mønstre. Det er endvidere en god idé at få planlagt, hvor belægningsstenene skal placeres, samt hvordan de skal placeres, så de opnår det ønskede mønster. 

Hvis belægningsstenene skal bruges til indkørslen, er det ligeledes vigtigt, at de har den rette tykkelse, så de kan modstå presset. Man siger, at i en indkørsel til normale personbiler bør belægningsstenene have en minimumtykkelse på 6-7 mm. 

Græsarmering benyttes primært på steder, hvor du ønsker grønne områder samtidig med, at området skal benyttes til trafik. Græsarmering er oplagt at bruge omkring parkeringsarealer, rabatter mv.

Det skal du overveje, når du køber belægningssten, havefliser eller græsarmering

Det er vigtigt, at du gør dig en del tanker og overvejelser inden, du vælger at investere i belægningssten til din indkørsel etc. Det er essentielt, at de har de rette dimensioner og de dermed kan passe på det ønskede areal. 

Hvis du eksempelvis ønsker at lægge belægningsstenene i et specielt mønster, bør du planlægge dette på forhånd, så der ikke opstår uforudsete forhindringer i forbindelse med arbejdet. Du skal ligeledes sikre dig, at dine omgivelser er klar til arbejdet. Eksempelvis skal din terrasse altid være minimum 4x4 meter og en indkørsel bør som minimum være 3 meter i bredden. Dermed sikrer du, at du altid har en behagelig mængde af plads på terrassen med borde og stole og i indkørslen, så du nemt kan komme ind i bilen. 

Endvidere er det vigtigt, at du får sikret underlaget inden du begynder at lægge belægningsstenene. Underlaget skal være helts stabilt og plant og det er derfor vigtigt, at du får vurderet, om du har behov for et stabillag under belægningen. Hvis du placerer dine belægningssten eller havefliser på tør og fast jord, kan du ofte nøjes med lidt eller intet stabillag. Er jorden derimod blød som ler, bør du anlægge et tykkere lag og ligeledes altid sørge for, at stenene hælder en smule. Derved sikrer du, at regnvandet kan løbe væk og du undgår, at der samler sig alger og skidt og forringer stenenes kvalitet. 

Ved du hvor meget, du skal bruge til din terrasse eller indkørsel? Du kan med rette bruge vores cirkelberegner, fliseberegner eller terrasseberegner her.