Granitskærver


Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Granit er bestemt type bjergart, der bliver dannet under stort tryk under kontinenter og er en blanding af flere forskellige mineraler. Granit kan bruges til mange forskellige ting i og omkring huset, hvor det ofte kommer til udtryk som granitskærver i indkørsler, i havegange eller som dekoration i blomsterbede eller som chaussesten i indkørslen.

Granitskærver til indkørslen og have

Granitskærver i indkørsler fungerer fantastisk og det er nemt at lægge grus nederst og granitskærverne øverst. Så er du sikret en indkørsel, der ikke blot ser godt ud, men ligeledes er nemt at holde. Hvis granitskærverne bliver ujævne, er de nemme at rette ud med en rive og din indkørsel fremstår ny og flot igen.

Vi anbefaler at man gør brug af granitskærver i størrelse 11-16 mm, da de, grundet størrelsen, er nemmere at håndtere. Skærvernes grove og skarpe kanter bevirker, at de ligger mere stabilt og er ligeledes velegnede til stier i haven. Du kan med rette placere granitskærverne under træerne i haven eller omkring huset, hvor de vil virke drænende. Du kan også benytte dem i sammenspil med jord, hvor granitskærverne vil være med til at ilte jorden og forøge samt forbedre vækstbetingelserne for dine planter.