Tilbehør til gipsplader & fibergips

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvordan kan en gipspladehejs hjælpe dig?

Gipsplader er tunge, store og derfor svære at have med at gøre. Det gør, at det kan være vanskeligt at opsætte dem på væggen og i loftet. Her kan en gipspladehejs hjælpe dig. En gipspladehejs kan løfte gipspladen og holde den, så du kan montere den nemt og præcist i loftet eller på væggen. Især hvis du skal montere gipsplader i loftet, er en gipspladehejs næsten nødvendig, da det gør montering af gips meget nemmere. Hvis du skal bruge en gipspladehejs til at montere plader på væggen, skal du vælge en hejs med vippefunktion, så du kan stille hejsen på skrå.

Gipspladehejse findes i forskellige typer, der adskiller sig i forhold til bæreevne og lasthøjde. I vores sortiment kan du finde hejse, der kan løfte plader op til 330 cm. Derudover har de en bæreevne på op til 68 kg. For at ændre lastehøjden skal du bruge en teleskopstang, som du drejer. Det er meget nemt at montere en hejs. Faktisk kan den monteres og demonteres på helt ned til 2 min. Hejsen har hjul, hvilket gør, at du hurtigt og nemt kan flytte rundt på den, så du kan få gipspladen hen til det ønskede sted.

Hvor kan du bruge sparteltape?

Sparteltape kan du bruge til at reparere huller i gipsplader, vægge og lofter. En anden form for tape, der er god til reparationer, er fiberglastape. Herudover sælger vi også papirstrimmel, som er godt at påføre på samlingerne af gipspladerne. Det kan være med til at modvirke senere revnedannelse. Du kan alternativt montere armeringstape i samlingerne, som også modvirker revnedannelse. Til lukninger af huller og revner kan du bruge montagegips, som gør det nemt at lappe hullerne. Du skal blot blande montagegipsen med vand, hvorefter den er klar til brug. Tørretiden er ca. 24 timer, og gipsen er stærk, når den er hærdet.

Du skal være opmærksom på, at du skal bruge en del andet udstyr, når du skal opsætte gipsplader og efterfølgende spartle dem. Bl.a. skal du bruge spartelmasse. Samtidig skal du også bruge spartler, når du skal sprede spartelmassen. Du skal også sørge for afdækning på gulvet, så der ikke spreder sig spartelmasse over hele gulvet. Alt dette kan du finde hos Silvan. Du kan søge på produkterne på vores hjemmeside. Herefter vil du under det enkelte produkt kunne se, hvilke leveringsmuligheder du har. Du kan også se, om din lokale Silvan har varen på lager, så du kan afhente den der.

Hos Silvan kan du også leje tilbehør til gipsvæg

Vil du gerne undgå at bruge for mange penge og for meget plads på opbevaring af værktøj til opsætning af gipsplader? Så kan du i stedet leje værktøj til gipsvæg hos Silvan. F.eks. kan du leje en gipspladehejs, slibemaskiner, bajonetsav og meget andet. På denne måde kan du også tilpasse størrelsen af gipspladerne, så de passer til væggen. Ud over prisen er fordelen ved at leje frem for at eje, at du ikke behøver at bruge hele værkstedet til opbevaring af store maskiner. Du kan vælge længden af lejeperiode under det enkelte produkt, hvor du også kan se, hvor du kan leje det.

Du kan også leje andre former for værktøj og maskiner, som du kan bruge til opsætning af gipsvæg. Bl.a. kan du leje et stillads, som er utroligt godt at have, hvis du skal opsætte gipsplader høje steder. Et stillads er meget stort, så det er ikke så ofte, at folk lige har adgang til det. Har du brug for andre maskiner, kan du også finde dem til leje hos os. Eksempelvis kan du leje maskiner og værktøj til nedbrydning af vægge, hvis det skulle være nødvendigt. På samme måde kan du leje værktøj til opsætning af skillevæg, som du ofte skal montere gipspladerne på.