Gulvtæpper

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Valg af væg til væg gulvtæppe

Hos Silvan kan du let finde det helt rigtige gulvtæppe, og alle de ting du behøver, så du selv kan lægge det. Alle vores gulvtæpper er af en god kvalitet, der sikrer en slidstærk overflade. Et væg til væg gulvtæpper er godt til dig, der kan lide følelsen af varme og lune fødder. Et væg til væg gulvtæppe er godt til mange rum, men særligt i stuer og i børneværelser er det populært med et væg til væg gulvtæppe. Det er blødt at gå på og dejligt for børnene, når de leger på gulvet. Med et gulvtæppe kan du også let tilføje dit hjem et hyggeligt udtryk og atmosfære, da det står i flot kontrast til hårde overflader. Særligt i store rum, eller rum der fremstår hårde, kan det give et flot brud i indretningen med et gulvtæppe. Gulvtæpper giver også en dejlig varme, hvis du ikke har varme i gulvet og så har de en lyddæmpende effekt.

Vi har mange forskellige væg til væg gulvtæpper at vælge imellem, og du vil hurtigt mærke en forskel, når du har lagt et gulvtæppe. Hos os kan du finde mange forskellige gulvtæpper, elsempelvis har vi storløkket gulvtæpper, bløde gulvtæpper i fine mønstre til både børne- og soveværelset og filttæpper til garager, kældre eller messestande. Uanset hvilket rum eller til hvilken anledning du skal bruge et gulvtæppe, har vi mange forskellige at vælge imellem. Fælles for alle vores gulvtæpper er, at de har en slidstærk overflade og er lette at vedligeholde. Ofte kan du nøjes med at støvsuge dit gulvtæppe, for at holde det pænt og rent. Er uheldet ude og du spilder på tæppet, er det let at rengøre med en fugtig klud og eventuelt tæpperens.

Sådan lægger du et gulvtæppe

Når du skal lægge et gulvtæppe skal du sikre dig, at underlaget er helt plant og fast. Derfor er det også en god ide at rengøre gulvet grundigt, inden du lægger dit gulvtæppe. Hvis du vælger at vaske gulvet, skal du vente til det er helt tørt, før du lægger gulvtæppet på. Med et helt rent og jævnt gulv kan du undgå, at ujævnheder i gulvet bliver synlige kort efter du har lagt gulvtæppet på. Nogle vælger også at afmontere fodpanelerne, så tæppekanterne skjules under dem. Det giver en flot finish og gør det også lettere at rengøre tæppet. Du kan dog også opnå samme finish, ved at montere fejelister når du har lagt tæppet. På den måde kan du også dække gulvtæppets kanter.

Du skal bruge forskellige redskaber, når du skal lægge gulvtæppet. Du skal blandt andet bruge en hobbykniv, en god saks, tæppekantlim og dobbeltklæbende tæppetape. Du skal bruge den dobbeltklæbende tape til at tape langs rummets endevægge. Når du lægger tæppet på, er det vigtigt at sikre, at det ligger helt plant og er strakt godt ud. Du kan godt samle to stykker gulvtæppe, så det er næsten helt usynligt. Det vigtigste her er, at du er opmærksom på, at mønsteret passer nøjagtigt sammen på overgangen mellem de to stykke gulvtæppe, der skal kombineres.