Laminatgulve

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Laminatgulve, der er skræddersyet til hverdagen

Laminat er et sammensat materiale, der på overfladen kan ligne originale materialer som træ, sten og klinker. På den måde kan et trælaminatgulv fremstå som et originalt trægulv, selvom designet på overfladen faktisk kun er et print af et trægulv. Laminatgulve har en god holdbarhed og findes i mange varianter med hver sin unikke overflade. I langt de fleste hjem er et laminatgulv som skræddersyet til hverdagen. Laminatgulve er meget praktiske da de tåler slid, skidt og er lette at rengøre. De har også en god holdbarhed i deres farve og bliver sjældent misfarvet af sollys, eller hvis du taber noget på dem. Desuden er laminatgulve også 100 % vedligeholdelsesfrie. Du skal derfor aldrig slibe, pleje eller lakere dit laminatgulv. Du kan blot nøjes med at holde det flot med almindelig rengøring og vask. Derfor er et laminatgulv særligt velegnet til rum som køkkener, gangarealer og badeværelser. Udover at være slidstærkt er et laminatgulv også et billigt alternativ til træ eller klinker.

Vi forhandler laminatgulve i god kvalitet, og overvejer du et trægulv eller klinker, kan du med fordel også vælge et laminatgulv. Vores laminatgulve er af høj kvalitet og fås med forskellige overflader, der ligner trægulve, klinker eller fliser. Et laminatgulv kan derfor let tilføje et flot udtryk til dit hjem. Et laminatgulv er særligt godt til dig, hvis du har brug for et slidstærkt gulv uden vedligeholdelse. Laminatgulve har en lidt hårdere overfalde end eksempelvis vinylgulve og linoleumsgulve. Derfor kan de også knirke lidt når du går på dem – ligesom eksempelvis trægulve. Laminatgulve er nemlig også produceret af sammenpressede træfibre og imprægneret, slidstærkt mønsterpapir. Du kan også se i vores udvalg af trægulve.

Det skal du vide om laminatgulve

Laminatgulve tåler en hård belastning, fugt og er meget slidstærke. Mange af vores laminatgulve er også meget naturtro, og det kan være svært at se om det er fliser, et trægulv eller et laminatgulv. Et laminatgulv er også et af de gulve, der er lettest at lægge selv. Ofte skal gulvet blot samles med kliksystemer. Nogle gange kan du godt lægge et laminatgulv oven på dit eksisterende gulv. Du skal dog blot sikre dig, at den samlede gulvkonstruktion ikke er højere end du kan åbne døren uden problemer. Til alle vores laminatgulve medfølger også en vejledning, men er du i tvivl, kan du altid søge hjælp i en af vores butikker eller kontakte en fagperson. I tilfælde af at du skal lægge laminatgulv på betonunderlag, skal du huske dampspærre. Det er også en god idé at tilføje et lyddæmpende gulvunderlag, hvis du vil dæmpe lyden fra skridt.

Hvis du vælger at lægge dit gulv selv, er det meget vigtigt, at du læser anvisningen grundigt før du begynder. Her står præcist hvad du skal gøre, og hvad du bør være opmærksom på. Der er forskellige værktøjer du ofte har brug for, når du skal lægge dit laminatgulv. Det er eksempelvis en god ide at bruge en slagklods, afstandskiler, montagejern og en hammer. Det er også altid godt at have en sav og en blyant ved hånden, hvis du har behov for at tilpasse gulvet. Er du i tvivl om hvad du har brug for, kan du altid kontakte os for at få hjælp.