Loftplader & vægplader

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Akustikpaneler og andre væg- og loftplader

Hos Silvan har vi et stort udvalg af træ og andre produkter, der kan bruges til både loft og væg. Det er især træprodukter, der er populære til indvendigt brug. Træet kan bruges til både gulv, loft og som beklædning af vægge. I og med at træet er solidt, isolerende og et hårdført materiale er det fantastisk at arbejde med. Da træ er et naturmateriale, kan du i mange tilfælde, såfremt træet bliver beskadiget, reparere det ved at slibe det eller blot behandle det. Ved at gøre brug af træet indendørs kan du let bibeholde et klassisk og lækkert udtryk i hjemmet i mange år frem.

Indvendig træ til loft og væg

Ved at bruge indvendigt træ til indendørs brug til eksempelvis loft og væg betyder det ikke, at det skal fremstå råt og rustikt. Indvendigt træ er nem at arbejde med og er samtidig let at male. Det gælder både træet til loft, gulv og væggene. De kan behandles på mange forskellige måder, så det passer lige præcis til din stil. Hvis du ikke ønsker at male træet, kan du ligeledes tapetsere væggene af træ. Du kan endvidere bruge indvendigt træ i både vådrum og i tørre rum. Det er dog vigtigt at behandle træet korrekt, hvis det skal bruges i et vådrum.

Indvendigt træ kan bruges i næsten alle rum i huset, hvor der ikke er behov for træbeskyttelse. Det betyder dog også, at træet ikke må blive udsat for fugt eller vand, medmindre det er blevet forbehandlet til at kunne modstå selvsamme. Det er altid en god idé at efterse det træ, der skal bruges indvendigt og sørge for at vedligeholde det. På den måde holder træet sig ikke blot længere, du er også sikret, at det lækre og klassiske udtryk bliver bevaret i længere tid. Du undgår ligeledes, at træet bliver ødelagt af slid.

Du bør tjekke det indvendige træ, der bliver brugt til døre, karme, trapper, gulve og loft, for slid. Det er især trægulve og trætrapper, der bliver udsat for massivt slid og det skal derfor efterses og vedligeholdes oftere. Det er især en god ide at holde øje med træet i forbindelse med rengøringen. I forbindelse med rengøringen kommer du igennem hele huset og kan dermed holde øje med træet og slitagen. Efterbehandlingen af det indvendige træ afhænger af træsorten samt hvordan træet er blevet behandlet i forvejen.