Trykimprægneret træ

Skal du i gang med et gør-det-selv-projekt i haven eller i sommerhuset? Så kan du gøre brug af trykimprægneret træ. Trykimprægneret træ egner sig perfekt til adskillige byggeprojekter. Det trykimprægnerede træ er blevet kemisk behandlet således, at det er modstandsdygtigt over for den almindelige biologiske nedbrydning forårsaget af svampeangreb og råd. I Silvan finder du trykimprægneret træ i form af lægter, stolper, terrassebrædder, rækværk, planker og systemhegn. Vi har imprægneret træ i forskellige træsorter som fyr og gran, hvor overfladen af træet typisk er ru, rillet eller høvlet. Det trykimprægneret træ har mange anvendelsesmuligheder. Og størstedelen af vores imprægnerede træ er produceret i miljø- og genanvendelige materialer. Se hele udvalget herunder.

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Trykimprægneret træ er fantastisk til adskillelige byggeprojekter i og omkring dit hus. Skal du eksempelvis i gang med et gør-det-selv-projekt i haven eller i sommerhuset? Så kan du med rette gøre brug af trykimprægneret træ. Det trykimprægnerede træ er blevet kemisk behandlet således, at det er modstandsdygtigt over for den almindelige biologiske nedbrydning forårsaget af eksempelvis svampeangreb eller råd.

Trykimprægneret træ til udendørs

Den kemiske proces, der bliver benyttet i forbindelse med det trykimprægnerede træ, betyder at al luft og fugt bliver trukket ud af træet og derefter bliver træet fyldt med en speciel imprægnering.
I og med at det trykimprægnerede træ har været udsat for diverse kemiske stoffer, anbefales det, at træet udelukkende bruges til udendørsprojekter.

Hvis træet skal bruges i forbindelse med et projekt, der skal være i kontakt med jord eller fugt, er det en god idé at benytte trykimprægneret træ. Dermed er det trykimprægnerede træ fantastisk til brug i haven, til en terrasse eller et haveskur. Hos SILVAN har vi mange forskellige imprægnerede træprodukter, hvor du kan finde netop den stil, der passer til dig.