Loftlemme & loftstrapper

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find den rette loftlem eller loftstrappe i Silvan

Er du på udkig efter en ny indendørs trappe? Er det en indvendig trappe, der blot skal give adgang til eksempelvis en hems eller skal det være en dominerende og kunstnerisk installation i huset? En velvalgt indendørs trappe må gerne virke let og elegant men skal være solid og sikker til punkt og prikke.

En indendørs trappe vil altid være en del af indretningen og det er derfor vigtigt, at du vælger en trappe, der passer til din stil og dine behov. Den må gerne være smuk at se på og samtidig være nem at gøre ren. Den indvendige trappe bliver brugt flere gange om dagen og det er derfor vigtigt, at den både er sikker og stabil, men at den ligeledes er komfortabel at gå på.

Klassisk trappe

Et af kendetegnene ved en klassisk trappe er, at trinnene sidder fast på selve vangen og er den mest almindelige trappetype. Vores klassiske indendørs trapper fra DOLLE byder på trapper i et lækkert, lyst design. Et design, der sikrer en trappeinstallation, der ikke tager for meget lys i huset og ligeledes er funktionelt.

Hemsetrappe

Hemsetrappe, også kendt som en hemsestige eller sparerumstrappe, er en perfekt trappetype, hvis du har en hems eller blot ønsker adgang til husets førstesal og mangler plads. Derudover har en hemsetrappe ofte bredere trin og kortere afstand mellem trinnene end den traditionelle stige.