Sikkerhedsgitre

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Bedre sikkerhed med sikkerhedsgitre

Med sikkerhedsgitre kan du let sikre huset, når du har små børn. Eksempelvis kan du med sikkerhedsgitre let afskærme for trapper, brændeovnen og andre steder, der skal være børnefri. Uanset hvad du skal bruge et sikkerhedsgitter til, kan du her finde vores udvalg af sikkerhedsgitre og tilbehør. Der kan være mange grunde til, at du har brug for sikkerhedsgitre i hjemmet. Måske er den lille begyndt at kravle og gå, eller måske er der steder i hjemmet, hvor hunden ikke skal gå ind? Der kan også være steder, som du har lyst til at afskærme, uden at lukke en dør. Andre gange er det måske ikke muligt at afskærme på andre måder, eksempelvis ved brændeovnen eller trappen. Her er det en god ide med et sikkerhedsgitter.

Har du børn under to år, bør du altid sætte et sikkerhedsgitter op ved trappen. Sikkerhedsgitre bør både opstilles øverst og nederst på trappen. Desuden kan det også være en god ide, at du efterser gelænderet for at være sikker på, at børn ikke kan hænge fast eller komme i klemme i det. Sikkerhedsgitre kan på mange måder give ro i sjælen, når børn er helt små og færdes i hjemmet - hvad enten du har trapper, brændeovn eller noget helt tredje.

Funktionelle sikkerhedsgitre

Den helt store frygt er ofte, at ens barn kommer galt af sted. Børn er nysgerrige og skal først lære om de farer der er i huset – eksempelvis at pejsen og ovnen er varm, og at trapper kan være farlige. Små børns bevægelser er heller ikke altid fuldkomne, og derfor kan de let lave uventede bevægelser eller snuble. Derfor kan sikkerhedsgitre hjælpe til, at du lettere kan afskærme og skabe bedre sikkerhed i hjemmet.

Der finde flere forskellige slags sikkerhedsgitre. Presmonterede sikkerhedsgitre står i pres mellem to vægge. Ofte kan de åbnes begge veje, og kræver ikke at du borer huller i væggen, når de skal monteres. Vægmonterede gitre sættes fast i væggen og bruges ofte ved trapper. Flex-gitre er meget populære og kan let flyttes rundt i hjemmet. Ofte bruges det foran pejse og brændeovne, men kan let tilpasses netop dine behov i hjemmet.