Garageporte

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Gør din parkering nem og sikker med en garageport

Hvis du er den heldige ejer af en garage, men mangler en port til garagen, har vi hos Silvan et stort udvalg af garageporte. De findes i mange forskellige størrelser, design og farver. Derudover har vi også garageporte med mange forskellige funktioner. Du kan både vælge den helt simple vippeport med manuel betjening eller den avancerede automatiske garageport. Vi har også garageporte, som du kan styre med en fjernbetjening eller håndsender. Derudover fås portene i mange materialer, så du kan finde en variant, der passer til din garage. Derudover kan du også finde tilbehør til garageporte, som eksempelvis flere typer portåbnere.

Med en garageport kan du nemlig opbevare din bil i sikkerhed og i ly for vind og vejr. I forhold til en åben garage er det meget mere sikkert at have en bil parkeret bag en garageport. Bilen står trygt bag den lukkede port, hvor det er svært for uvedkommende gæster at komme ind. Det er også langt bedre for bilens stand, at den er beskyttet fra regn, sne og kulde inde i en lukket garage. Derfor gør du din bil og dig selv en tjeneste ved at købe en god garageport. I så fald er du fri for at bekymre dig for meget om din bils stand og indbrud.

Hvilken garageport skal du vælge?

En garageport kan være en flot tilføjelse til dit hus, hvis du vælger det rigtige materiale og udseende. Du kan med fordel vælge en garageport, der har samme farve og stil som din hoveddør. Det skaber et mere harmonisk udtryk på dit hus. Ellers kan en mørk farve på porten skabe en flot kontrast til et hvidt hus – og modsat. Vi har både garageporte i trælook, grå, sort og hvid, så du skulle gerne kunne finde en garageport efter din smag. Du kan også vælge imellem mange forskellige størrelser, så du kan finde en garageport, der passer til din garage.

Vippeport

En vippeport er den mest klassiske form for garageport. Du kender nok allerede til en vippeport, som du åbner manuelt ved at skubbe den op. Vil du gerne undgå at skulle åbne den manuelt, kan du tilføje en garageportåbner til den. Vores vippeporte kommer i galvaniseret stål, som er meget modstandsdygtigt over for vind og vejr. Samtidig kan du finde vippeportene i farver som hvid, grå og brun hos os. Derfor er en vippeport altså et godt valg, hvis du er på udkig efter en stærk og vejrbestandig garageport, som passer ind i langt de fleste garager.

Ledhejseport

Ledhejseporte er et godt alternativ til en vippeport. En ledhejseport fungerer ved, at garageporten er opbygget i led, som du skal hejse op, når du skal åbne den. Fordelen ved en ledhejseport er, at den fylder mindre, så du får mere plads i garagen. Ofte vil der medfølge en portåbner til en ledhejseport, så du kan betjene garageporten på afstand. Nogle af portåbnerne har endda mulighed for at blive betjent med en smartphone. Alternativt kan du styre portåbneren med en håndsender. Ledhejseporte kommer i farver som brun, trælook, hvid og grå nuancer, ligesom du kan finde dem i mange forskellige størrelser.

Hvad er en garageportåbner?

Er du ved at være lidt træt af at skulle åbne og lukke din garageport manuelt? Så kan du tilføje en garageportåbner. Men denne behøver du ikke længere at skulle skubbe porten op selv. Garageportåbnerne passer til mange typer og størrelser af garageporte – herunder både vippeporte og ledhejseporte. Du skal selv montere portåbneren ud fra en vejledning. Heldigvis kan du med det rette værktøj godt selv klare arbejdet. Til portåbnerne medfølger der også håndsendere, som du bruger til at åbne og lukke garageportene. Portåbneren kan også få tilbehør som en fotocelle, som gør, at carporten er mere sikker, når du bruger den.

Mangler du en garage, kan du se i vores udvalg af garager. Vi har både enkelt- og dobbeltgarager. Alternativt kan du se vores udvalg af carporte, som vi også har mange af. Hos Silvan har du altså rig mulighed for at købe småbyggerier til at få din bil i læ – hvad enten det er i en åben carport eller lukket garage. Det gør, at du relativt hurtigt kan skabe læ til din bil. Du kan også bruge garagerne og carportene til andre former for opbevaring – f.eks. kan du bruge dem som et redskabsrum.

Hvordan opsætter og vedligeholder du en garageport?

Hvad enten du køber en vippeport eller ledhejseport hos os, får du den som et samlesæt, du selv skal opsætte. Der medfølger en samlevejledning til den enkelte garageport, som du skal følge. Vi anbefaler, at I er et par stykker om at opsætte den, da en del af arbejdet er ret tungt. Derudover skal du være opmærksom på, at garageporten bliver opsat helt lige. Du bør dermed være flittig med at bruge måleværktøj, så porten ikke kommer til at blive skævt opsat. Du skal også bruge en skruemaskine til opsætningen, da der skal monteres en hel del skruer.

En garageport skal vedligeholdes for at holde sig pæn og stærk. Det ville være ærgerligt, hvis en slidt og misvedligeholdt garageport skulle skæmme udseendet på dit hus. Hvis garageporten er blevet beskidt, kan du vaske den med et rengøringsmiddel – f.eks. en autoshampoo, hvis overfalden kan holde til det. I ny og næ bør du også smøre de bevægelige dele på porten, så de ikke ruster til. Det samme er tilfældet med kæden, hvis du har en port med en garageportåbner. Dog er de fleste garageporte heldigvis lavet i modstandsdygtigt materiale, der stort set er vedligeholdelsesfrit.