Dørgreb

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvilke dørgreb skal jeg vælge?

Skal du bruge nye dørgreb? Her på siden finder du vores udvalg af dørgreb og dørhåndtag. Vi har et bredt udvalg, så du let kan finde det dørgreb, der passer til dit hjem. Et par nye håndtag på en dør kan let pifte den op og skabe et helt nyt helhedsindtryk i boligen. Nye dørgreb kan let give gamle døre nyt liv og understrege hjemmets stil og udtryk. Udvalget er stort, når det kommer til dørgreb, og derfor er det let at finde dørhåndtag til både nye og gamle døre.  Du kan få dørgreb til både indendørs og udendørs brug. Skal du bruge dørgreb til yderdøre, er det en god ide at vælge udendørs dørgreb. Disse dørgreb er nemlig mere robuste og modstandsdygtige over for vind og vejr. Ofte er greb til udendørs brug lavet af stål, men findes også i mange andre materialer med og uden belægning. 

Til indvendige døre er udvalget af dørgreb stort. Her kan du finde dørgreb af mange forskellige typer og materialer. Hvilket dørgreb du skal vælge, kommer helt an på stilen i dit hjem og de døre du har. Helhedsindtrykket i et hus er nemlig ofte alfa og omega. Det ville eksempelvis se forkert ud, hvis en smuk fyldningsdør havde et plastikhåndtag. Omvendt kan et dørgreb af støbejern se helt forkert ud, på en glat og hvidmalet dør, i et moderne hus. Her er det ofte mere harmonisk med et minimalistisk dørgreb. 

Montering og vedligeholdelse af dørgreb

Er dine dørhåndtag slidte? Eller hænger håndtaget? Så kan det være nødvendigt at montere et nyt dørgreb. Et dørgreb er ofte let at montere. Det er dog vigtigt, at det sidder rigtigt, så døren åbner og lukker korrekt. Alt efter hvilket dørgreb du skal montere, kan det kræve forskellige typer af værktøj. Heldigvis kan mange af de nye typer dørhåndtag monteres næsten uden brug af værktøj. De fleste nye dørgreb har nemlig et klik-let monteringssystem. På den måde kan du let gøre arbejdet selv og spare tid.  

Dørgreb kan godt blive løse med tiden. Her behøver du dog i mange tilfælde ikke at udskifte det med et nyt. I stedet kan du blot stramme skruerne i beslaget til dørgrebet. Nogle gange kan det også hjælpe med et par nye skruer. Blandt vores udvalg her på siden, kan du finde skruesæt til dørgreb.   Dørgreb kræver ikke den store vedligeholdelse. Er de af træ, kan de med fordel behandles med overfladebehandling, maling, olie eller lak, så de er modstandsdygtige og lette at rengøre for snavs og skidt. Er de af stål, kan de blot rengøres med en fugtig klud.  

Er du i tvivl om, hvilke dørgreb du skal vælge? Så kan du altid kontakte vores kundeservice eller besøge en af vores butikker. Her kan du få både råd og vejledning. Her på siden kan du også læse mere om de forskellige dørgreb ved at klikke dig ind på produktet.