Dørgreb

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Se vores store udvalg af dørgreb til indvendige døre og yderdøre

Har du brug for et nyt dørhåndtag? Så kan du hos Silvan finde et stort udvalg af dørgreb til både indvendige døre, yderdøre og terrassedøre. Dørhåndtag har en stor betydning for husets indretning, da dørhåndtagene er med til at understrege boligens stil. Derfor findes der dørgreb til både den moderne stil og den mere klassiske stil. På samme måde kan dørgreb give nyt liv til en gammel og lidt slidt dør. Vi forhandler bl.a. håndtag i mange forskellige materialer, former, farver og størrelser. Find derfor det greb, som passer til stilen i dit hjem og til din dør.

Hos Silvan kan du få leveret dine produkter på forskellige måder. Du kan bl.a. få tilsendt varen, eller du kan afhente den i en af vores mange Silvan-butikker i hele landet. Du kan se dine leveringsmuligheder under det enkelte produkt. Du er naturligvis også velkommen til at tage ned i din lokale Silvan-butik, så du kan se selve dørgrebene og eventuelt medbringe dit gamle håndtag til sammenligning. Du kan se, hvilken Silvan-butik der er tættest på dig i vores oversigt over Silvan-butikker. Her vil du også kunne se, hvornår butikkerne har åbent, hvilke services de tilbyder og deres kontaktoplysninger.

Hvilket dørhåndtag skal du vælge?

Først og fremmest skal du vælge, om du skal bruge et dørgreb til indendørs eller udendørs. Især skal du huske at vælge et udendørs-dørgreb til yderdøren, da det skal være modstandsdygtigt nok til at kunne holde til vejr og vind. Det skal også sikkerhedsmæssigt passe til yderdøren, da der kan ske indbrud gennem yderdørene. Der er ikke de samme sikkerhedsmæssige krav til et dørgreb til indendørs, da risikoen for indbrud ikke er så stor her. Hvis du skal have et greb til et vindue eller en terrassedør, skal du vælge et paskvilgreb, som du kan læse om længere nede på siden.

Materiale

Silvan har et stort udvalg af materialer til dørgreb. Vi har f.eks. dørgreb i messing, krom, nikkel og stål, herunder børstet og poleret stål. Du kan også finde greb, som har en kombination af porcelæn og træ og forskellige former for metal. Dørhåndtag med messing kan give hjemmet et lidt mere eksklusivt præg, som passer rigtig godt til en klassisk dør. Har du et moderne hjem, kan stål være et godt valg, da det understreger den minimalistiske stil med rene linjer. Et håndtag med mat sort farve er også en rigtig god mulighed, der passer ind i et moderne skandinavisk hjem.

Paskvilgreb

Paskvilgreb er en form for håndtag, som du bruger til en terrassedør eller et vindue. En paskvillås er et lukkesystem, som bliver aktiveret med to skudrigler. Hos os kan du finde paskvilgreb med eller uden lås. Skal du have en endnu bedre sikkerhed, er det værd at overveje paskvilgrebet med lås. Du kan finde låse i form af en nøglelås eller en kodelås. Hold øje med, om du skal vælge et venstre- eller højrevendt paskvilgreb. Hvis du køber den forkerte, vil det nemlig ikke kunne passe ind i terrassedøren eller vinduet. Vi forhandler begge typer. Du kan i øvrigt se vores videoguide til udskiftning af paskvilgreb.

Dørhåndtag med kodelås eller smart lock

Vil du gerne undvære at have styr på nøglen til hoveddøren? Så kan du overveje et dørhåndtag med kodelås. Denne form for dørgreb åbner du med hjælp fra en digital kodelås eller en nøglebrik. Den digitale lås er batteridrevet (se mere info om batteritype under det enkelte produkt). Nogle af låsene kan også åbnes med fingeraftryk. Dørgrebene på denne type lås er i mange tilfælde vendbare, så de både kan bruges som venstre- og højrevendt greb. Under det enkelte produkt vil du kunne se en introduktionsvideo til, hvordan du kan montere et dørgreb med kodelås i din dør.

Sådan monterer du et dørgreb

At udskifte et dørgreb er en relativt nem gør-det-selv-opgave. Især hvis det er et dørgreb til en indvendig dør, bør de fleste med det rette værktøj kunne udføre opgaven. Nogle typer af dørgreb – f.eks. et dørgreb med en elektronisk kodelås – kræver lidt mere teknisk viden. Heldigvis har vi lavet nogle videoer, som vil vise dig, hvordan du udskifter et håndtag. Du kan se bl.a. se vores videoguide til udskiftning af håndtag til hoveddør. Samtidig har vi lavet en videoguide til udskiftning af dørgreb til indvendige døre, som du kan se herunder. Du vil også kunne se, hvilket værktøj du har brug for til opgaven.Se også i vores udvalg af låsecylindre og tilbehør

Hvis du skal udskifte et dørhåndtag, kan det også sagtens være, at du skal udskifte en låsecylinder. Derfor kan det være en god idé at se i vores udvalg af låsecylindre. Faktisk har du også mulighed for at købe et samlet sæt, hvor du får dørgreb, låsecylinder, nøgler og tilbehør i en pakke. Til de fleste håndtag skal du også huske knækskruer, som du skal bruge til at montere grebet i døren. Andet nødvendigt tilbehør kan være rosetter, nøgleskilte og skruer. Hold øje med, hvor meget tilbehør der medfølger i købet, og hvor meget tilbehør du har behov for at købe ved siden af.