Greb, låse & tilbehør

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find tilbehør til greb, låse og døre hos Silvan

Hvis du har købt dørgreb, låsecylindre, indvendige døre eller andet, kan det være en god idé at købe tilbehør. Du kan på denne side bl.a. finde cylinderringe, langskilte, dørgrebspinde og låsekasser. Det er alt sammen tilbehør, som kan være nødvendigt for at installere en dør eller lås. Vi forhandler også vridere, som du bruger til at låse en dør indefra. Under det enkelte produkt kan du læse mere om leveringsmulighederne. Her kan du også se, hvilke Silvan-butikker der har varen på lager. Du er også velkommen til at besøge din lokale Silvan og se udvalget der.

Find nøgler til nøglekopiering på denne side

Skal du have kopieret dine nøgler eller omlagt din låsecylinder? Så kan du få det lavet i vores nøgleservice. Det kan f.eks. være, at du skal have en ekstra nøgle til et familiemedlem, eller at der skal kopieres en ny nøgle til en lejer. På denne side kan du finde et stort udvalg af nøgler med mange figurer, ligesom du kan finde en helt neutral lås. Især børn kan være glade for nøgler med sjove figurer. Det kan også være en måde, hvor du kan holde bedre styr på flere nøgler, når de har forskellige farver og design.

Hvad skal du bruge cylinderringe, dørgrebspinde, langskilte og låsekasser til?

Cylinderringe, dørgrebspinde, langskilte og låsekasser er forskellige typer af tilbehør til dørgreb og låsecylindre. Hvis vi starter med cylinderringe, så er det selve den ring, som er på ydersiden af låsen. Det har en æstetisk funktion for at sikre den sidste finish. Derudover er det også godt at have det i forhold til sikkerhed, da cylinderringe gør det sværere at bryde ind til låsecylinderen udefra. Et langskilt kan minde om en cylinderring – forskellen er dog, at det er en langstrakt plade, som kan monteres på begge sider af døren. Langskilte findes i forskellige typer og har ofte en vrider integreret.

En dørgrebspind er selve den metalpind, som forbinder dørgrebene på indersiden og ydersiden af døren. Derfor er en dørgrebspind helt nødvendig for, at dørgrebet overhovedet kan fungere. Hvis dørgrebet er gået i stykker, kan du nøjes med at skifte det frem for at skifte hele dørgrebet. På samme måde er en låsekasse nødvendig for, at låsen overhovedet kan fungere. I vores sortiment har vi låsekasser, som både passer til indvendige døre og yderdøre, hvor sikkerhedsniveauet ofte skal være lidt højere. Se i vores udvalg af dørgrebspinde og låsekasser og find det produkt, som passer til din dør og dit dørgreb.

Hold styr på din hoveddør med dørspion og sikkerhedskæde til dør

Kunne du godt tænke dig at kunne holde øje med, hvem der står uden for din dør? Det kan f.eks. være, at du får uanmeldt besøg og gerne lige vil se, hvem der besøger dig. I så fald er en dørspion – som også kaldes en dørkikkert – en rigtig smart løsning. Især i lejlighedsopgange, hvor du ikke kan se, hvem der kommer på besøg, er en dørspion en god idé. Vi har dørkikkerter i flere varianter i vores udvalg, som kan tilpasses til mange dørtykkelser. I forhold til montering vil der være en vejledning eller videoguide, som viser, hvordan dørspionen skal monteres.

Noget andet tilbehør, som kan forbedre sikkerheden ved døren, er en sikkerhedskæde til dør. En sikkerhedskæde til dør er en form for ekstra sikkerhed, hvor døren ikke bliver helt åbnet, selvom den ikke er låst. Det er også smart, hvis du gerne lige vil kunne se, hvem der banker på døren, før du helt åbner den. En sikkerhedskæde kan ikke stå for sig selv, men den er en god ekstra sikkerhed. Du kan godt selv montere en sikkerhedskæde, men husk at gøre det med stærke skruer og plugs, så den sidder godt fast til både døren og væggen.