Tilbehør vinduer & døre

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Husk også tilbehøret til vinduer og døre

Når du køber indvendige dør, yderdøre eller vinduer, kan det være en god idé at købe tilbehør til dem. Tilbehøret kan bl.a. blive brugt til at optimere energitæthed på vinduerne og dørene, ligesom du kan finde tilbehør, som kan forbedre brugen af vinduerne og dørene. Silvan har et stort udvalg af tilbehør til vinduer og døre, som du kan se her på siden. Tilbehøret kan du enten bestille til levering, eller du kan se, hvilke Silvan-butikker der har varen på lager. Du er også velkommen til at besøge din lokale Silvan, hvor du kan se deres udvalg af tilbehør.

Beskyt boligen fra kulde med tætningslister og glasbånd

Oplever du, at der er træk fra vinduer og døre? Så kan det være en god idé at undersøge, om glasbåndene eller tætningslisterne skal udskiftes. Er der utætheder rundt om vinduer eller døre, kan det nemlig resultere i en større varmeregning og et dårligere indeklima. Især tætningslister har stor betydning for tætheden ved vinduer og døre. Mærker du træk rundt om vinduet, kan det altså være et tegn på, at tætningslisten skal udskiftes. Desuden kan du undersøge tætningslisten og se, om den har revner, er skæv, eller om den har løsnet sig. Det kan nemlig alt sammen være tegn på, at den snart skal udskiftes. Hos os finder du et stort udvalg af netop glasbånd og tætningslister.

Hvilket tilbehør kan du finde til vinduer?

Hos Silvan kan du finde tilbehør til vinduer som anverfere, sikringsbeslag, stormkroge og udskydere. Alle disse typer af tilbehør er med til at forbedre brugen af vinduer og er ofte nødvendige. Derudover kan du også finde insektbeskyttelse til vinduerne. Hvis du skal bruge rengøringsartikler til vinduer som vinduesrens og skraber, så kan du finde et stort udvalg af disse produkter hos Silvan. Derudover kan du også finde vinduesvaskere, som kan effektivisere vinduesrengøringen og gøre vinduerne endnu flottere. Herunder kan du læse mere om vores andet tilbehør til vinduer, så du kan få endnu mere ud af dine vinduer i hverdagen.

Anverfere, sikringsbeslag, stormkroge og udskydere

Har du et traditionelt vindue, som lukkes med en vindueshaspe? Så kan du hos Silvan finde en anverfer, som du kan bruge til denne type vindue. Vi har dem i mange materialer som f.eks. messing. En anden type beslag er et sikringsbeslag, som gør, at vinduet ikke åbner helt, hvis du kun skal have vinduet åbent en smule. På samme måde kan en stormkrog sikre, at vinduet ikke bliver fanget af en vind, hvis vinduet skal stå åbent i blæsevejr. En udskyder har lidt samme funktion, hvor du kan have vinduet åbent på klem, hvis der skal luftes ud.

Insektgardiner og insektnet

Kender du det, at du skal lufte et hedt rum ud på en varm sommerdag, men pludselig er der så mange insekter i rummet, at du bliver nødt til at lukke for vinduet? Hvis du kan nikke genkendende til denne situation, kan du overveje at installere insektgardiner eller insektnet på vinduer og eventuelt døre. Især et insektgardin er en diskret løsning, som ikke fylder særligt meget, når det er slået op. Det er relativt nemt at montere insektgardinet og insektnettet, så selvom du ikke er den store gør-det-selv-entusiast, bør du kunne udføre arbejdet – og gerne med lidt hjælp fra en ven. Vi har produkterne i flere typer og størrelser, som passer til både vinduer og døre.

Hvilket tilbehør kan du finde til døre?

Ligesom det er vigtigt med tilbehør til vinduer, er det også vigtigt med tilbehør til døre. Det er tilbehør som udhæng over døre og dørstoppere og dørhamre, som kan være gode at eje. Vi forhandler også håndtag til vinduer og døre, som du kan finde i vores kategoriside med dørgreb. Andre typer af tilbehør, som du kan købe til døre, er dørmåtter og skraberiste. Disse typer af tilbehør er næsten obligatoriske, hvis du vil undgå beskidte sko ind i dit hjem. Herunder kan du læse mere om de andre former for tilbehør, som vi har til døre hos Silvan.

Udhæng over døre (dørbaldakin)

Vil du gerne skabe lidt læ over en yderdør? Så kan du overveje et udhæng over en dør, som også kaldes en baldakin. På denne måde kan du stå under læ, hvis der skulle komme en byge. Dine gæster er også fri for at stå i regn og anden nedbør, mens de venter ved hoveddøren. Vi har baldakiner i mange typer og design. Vi har bl.a. et udhæng med indbygget lys, som kan oplyse indgangen. Du kan også tilkøbe sidepaneler, som skaber læ for sidevind. Der medfølger monteringsvejledning til det enkelte produkt, så du selv kan montere udhænget.

Dørstopper og dørhammer

En dørstopper er smart og praktisk tilbehør til døre, som ofte undervurderes og overses. Med dørstoppere undgår du, at dørene i hjemmet bliver hamret ind i væggen, når de åbnes. Hvis en dør bliver slået hårdt ind i væggen – f.eks. hvis en yderdør bliver ramt af et vindstød – kan det skade både døren, væggen og dørgrebet. Derfor kan du med fordel installere en dørstopper for at undgå disse problemer. En dørhammer er en lidt anden form for tilbehør, som har en mere æstetisk funktion. Den kan give hoveddøren et højtideligt præg, samtidig med at du tydeligt kan høre, når der bliver banket på døren.