Inkakrone, Calathea Crocata

  • Placeres lyst, men ikke i direkte sollys
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes ca. hver tredje vanding i vækstperioden
  • Ø: 14 cm
<h2>Smuk plante, som er et perfekt match til efterårets farver</h2><p>Inkakrone Calatha Crocata er en opretvoksende stueplante, som har store mørkegrønne blade. Blomsten er meget kompakt, og den er i en flot gul/orange farve, der passer perfekt til halloween og efteråret. Bladenes mørkegrønne farve skaber en smuk kontrast med den friske farve på blomsten. Den er super-god til at skabe liv og sætte farve på indretningen i hjemmet.<br><br>Blomsten bør du placere lyst, men ikke i direkte sollys – og jorden skal holdes jævnt fugtigt, så derfor skal den vandes regelmæssigt. Hvis du gerne vil tilføje gødning til planten, kan du gøre dette ca. hver tredje vanding i vækstperioden.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Stueplanter
169,95
169.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Smuk plante, som er et perfekt match til efterårets farver

Inkakrone Calatha Crocata er en opretvoksende stueplante, som har store mørkegrønne blade. Blomsten er meget kompakt, og den er i en flot gul/orange farve, der passer perfekt til halloween og efteråret. Bladenes mørkegrønne farve skaber en smuk kontrast med den friske farve på blomsten. Den er super-god til at skabe liv og sætte farve på indretningen i hjemmet.

Blomsten bør du placere lyst, men ikke i direkte sollys – og jorden skal holdes jævnt fugtigt, så derfor skal den vandes regelmæssigt. Hvis du gerne vil tilføje gødning til planten, kan du gøre dette ca. hver tredje vanding i vækstperioden.

Tekniske spec attributer

Diameter14 cm
FarveGul
GødningHver tredje vanding i vækstperioden
Højde40-45 cm
PlaceringLyst, men ikke i direkte sollys
VandingRegelmæssigt
JordPottemuld
Varenummer7300#9859581

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)50
Pakkelængde (cm)20
Pakkevægt (kg)0.9
Pakkebredde (cm)20