Crassula Schmidtii, Ø10 cm

  • Placeres i sol/halvskygge
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes ca. hver tredje vanding i vækstperioden
  • Ø: 10 cm
<h2>Flot, grøn plante til dit udendørsareal</h2><p>Er du på udkig efter grønne planter til terrassen eller haven? Og gerne en sort, som kræver minimal pasning? Så kan du gøre brug af den fine crassula af sorten ”Schmidtii”, som også kendes under det danske navn rød tykblad. Den flotte stueplante har pæne, røde blomsterstande, som giver kulør og liv til dit udendørsareal. Denne sort trives i fuld sol og tåler udtørring, og planten egner sig derfor perfekt til f.eks. stenbedet eller terrassen. Din plante kommer i en plastpotte, som måler Ø: 12 cm.</p><br><h2>Vækstbetingelser og pasning</h2><p>Din crassula kan stå flot i sommerhalvåret og helt indtil den første nattefrost. Du kan med fordel flytte den indenfor i vinterperioden, så den er klar til næste sæson. Den smukke art trives i veldrænet jord i krukker eller i et stenbed. Hvis du planter din crassula i en krukke anbefaler vi, at du blander perlite, leca eller begge i din jordblanding, som kan tilkøbes her på webshoppen eller i <a href="https://www.silvan.dk/butikker">din lokale Silvan</a>.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Haveplanter
32,95
32.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Flot, grøn plante til dit udendørsareal

Er du på udkig efter grønne planter til terrassen eller haven? Og gerne en sort, som kræver minimal pasning? Så kan du gøre brug af den fine crassula af sorten ”Schmidtii”, som også kendes under det danske navn rød tykblad. Den flotte stueplante har pæne, røde blomsterstande, som giver kulør og liv til dit udendørsareal. Denne sort trives i fuld sol og tåler udtørring, og planten egner sig derfor perfekt til f.eks. stenbedet eller terrassen. Din plante kommer i en plastpotte, som måler Ø: 12 cm.


Vækstbetingelser og pasning

Din crassula kan stå flot i sommerhalvåret og helt indtil den første nattefrost. Du kan med fordel flytte den indenfor i vinterperioden, så den er klar til næste sæson. Den smukke art trives i veldrænet jord i krukker eller i et stenbed. Hvis du planter din crassula i en krukke anbefaler vi, at du blander perlite, leca eller begge i din jordblanding, som kan tilkøbes her på webshoppen eller i din lokale Silvan.

Tekniske spec attributer

Diameter10 cm
GødningHver tredje vanding i vækstperioden
JordPlantejord
PlaceringSol/halvskygge
SortCrassula Schmidtii
VandingRegelmæssigt
Varenummer7300#9842606

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)18
Pakkelængde (cm)10
Pakkevægt (kg)0.22
Pakkebredde (cm)10