Ridderspore, Delphinium hybrid, Ø21 cm

  • Placeres solrigt
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes 1-2 gange i løbet af foråret
  • Ø: 21 cm
<h2>Smuk ridderspore til havens bede</h2><p>Denne fine ridderspore er en alsidig sommerblomst, der vil tilføje æstetik og farve til ethvert bed i haven. Bladene er fligede og håndlappede med en mørkegrøn farve, og de er arrangeret i en roset. Planten har tætte spirer af store, prangende blomster, der kan være enkelt- eller dobbelte. Blomsterne har forskellige farver og har fem kronblade med en midte, der har en flot kontrastfarve.<br><br>Delphinium hybrid foretrækker en solrig placering i haven – gerne i direkte sol – og den bør udplantes i veldrænet havejord. Du bør vande planten regelmæssigt – især i periode med tørke, og du kan med fordel gøde den 1-2 gange i løbet af foråret.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Haveplanter
119,95
119.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Smuk ridderspore til havens bede

Denne fine ridderspore er en alsidig sommerblomst, der vil tilføje æstetik og farve til ethvert bed i haven. Bladene er fligede og håndlappede med en mørkegrøn farve, og de er arrangeret i en roset. Planten har tætte spirer af store, prangende blomster, der kan være enkelt- eller dobbelte. Blomsterne har forskellige farver og har fem kronblade med en midte, der har en flot kontrastfarve.

Delphinium hybrid foretrækker en solrig placering i haven – gerne i direkte sol – og den bør udplantes i veldrænet havejord. Du bør vande planten regelmæssigt – især i periode med tørke, og du kan med fordel gøde den 1-2 gange i løbet af foråret.

Tekniske spec attributer

Diameter21 cm
Gødning1-2 gange i løbet af foråret
Højde30 cm
JordVeldrænet havejord
PlaceringSolrigt
SortDelphinium hybrid
VandingRegelmæssigt
Varenummer7300#9863374

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)60
Pakkelængde (cm)28
Pakkevægt (kg)2.3
Pakkebredde (cm)28