Mosebunke, Deschampsia cespitosa goldtau, Ø28 cm

  • Placeres i sol/halvskygge
  • Vandes 1-2 gange om ugen indtil veletableret
  • Gødes 1-2 gange i løbet af foråret
  • Ø: 28 cm
<h2>Smuk mosebunke med tuedannende blade</h2><p>Mosebunke er et populært prydgræs, der er kendt for dens fine, lette blomster og dekorative vækstform. De smalle, mørkegrønne blade danner tætte tuer, og i sommermånederne producerer planten luftige, guldskinnende blomster, der svæver elegant over løvet. Blomsterne starter som lysegrønne og modnes til en gylden farve. Dens blomstringstid er fra juni til juli.<br><br>Deschampsia cespitosa goldtau foretrækker en solrig placering i haven med delvis skygge i løbet af dagen. Prydgræsset trives bedst i veldrænet havejord og skal vandes regelmæssigt, indtil det er veletableret. Du kan med fordel gøde 1-2 gange om foråret, men undgå at overgøde.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Haveplanter
299,95
299.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Smuk mosebunke med tuedannende blade

Mosebunke er et populært prydgræs, der er kendt for dens fine, lette blomster og dekorative vækstform. De smalle, mørkegrønne blade danner tætte tuer, og i sommermånederne producerer planten luftige, guldskinnende blomster, der svæver elegant over løvet. Blomsterne starter som lysegrønne og modnes til en gylden farve. Dens blomstringstid er fra juni til juli.

Deschampsia cespitosa goldtau foretrækker en solrig placering i haven med delvis skygge i løbet af dagen. Prydgræsset trives bedst i veldrænet havejord og skal vandes regelmæssigt, indtil det er veletableret. Du kan med fordel gøde 1-2 gange om foråret, men undgå at overgøde.

Tekniske spec attributer

BlomstringsperiodeJuni-juli
Diameter28 cm
Gødning1-2 gange i løbet af foråret
Højde80-100 cm
JordVeldrænet havejord
PlaceringSol/halvskygge
SortDeschampsia cespitosa goldtau
VandingRegelmæssigt
Varenummer7300#9864581

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)110
Pakkelængde (cm)60
Pakkevægt (kg)4.3
Pakkebredde (cm)60