Gavepapir m/julefigurer, 5 m

  • Papir
  • Med julefigurer
  • Natur
  • B: 70 cm x L: 5 m
<h2>Giv dine gaver et klassisk look</h2><p>Kalenderen siger december, og det er tid til at pakke julegaver eller pakkekalender ind. Så er det godt, vi hos Silvan har et stort udvalg af farver og dekorative mønstre. Der er altså gavepapir til en hver smag – om man er til det skrigende røde papir med julenisser eller det mere rolige med naturfarver og små julemotiver. Her får du dette gavepapir med små julemotiver, der giver en rar julestemning.<br><br>Gavepapiret leveres i en rulle, der måler 70x500 cm. Udover bånd og til-og-fra-kort kan du også pynte din gave med et stykke gran eller tørrede appelsinskiver. Kun fantasien sætter grænser.</p>
Jul / Gaveindpakning / Gavepapir
14,95 pr. rl
14.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Giv dine gaver et klassisk look

Kalenderen siger december, og det er tid til at pakke julegaver eller pakkekalender ind. Så er det godt, vi hos Silvan har et stort udvalg af farver og dekorative mønstre. Der er altså gavepapir til en hver smag – om man er til det skrigende røde papir med julenisser eller det mere rolige med naturfarver og små julemotiver. Her får du dette gavepapir med små julemotiver, der giver en rar julestemning.

Gavepapiret leveres i en rulle, der måler 70x500 cm. Udover bånd og til-og-fra-kort kan du også pynte din gave med et stykke gran eller tørrede appelsinskiver. Kun fantasien sætter grænser.

Tekniske spec attributer

Bredde70 cm
FarveNatur
Længde5 m
Varenummer7690#9850354

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)70
Pakkelængde (cm)4
Pakkevægt (kg)0.4
Pakkebredde (cm)4