Pakkekalender, nisse m/LED-lys

  • Med 24 lommer og ringe til kalendergaver
  • Fyld selv poserne og genbrug år efter år
  • Lommerne måler 7,5 cm x 9 cm
  • L: 125 cm
<h2>Få ekstra pluspoint på kontoen med en pakkekalender</h2><p>Tæl dagene til juleaften med en fin pakkerkalender. Du får her en pakkekalender med en nisse, der vogter over 24 små lommer og ringe hængende under. Du kan altså både putte små pakker i lommerne eller sætte pakken fast med en snor i ringen. Nissens skæg lyser med et LED-lys, så ophænget er derfor nemt at finde, når det er mørkt.<br><br>En pakkekalender vækker daglig glæde vejen frem til juleaften for både børn og voksne. Derudover tilfører en pakkekalender bare lidt ekstra julehygge. Så mangler du lidt pluspoint på kontoen for din kone/mand, kæreste eller barn, så kom i gang med at samle 24 små pakker.</p><br><h2>Hvad er en god pakkekalender?</h2><p>Ofte er succeskriteriet for en god pakkekalender, at modtageren bare bliver glad for initiativet. For hvem kan ikke lide at blive forkælet indimellem? Der er ingen krav til, hvordan en pakkekalender skal være – det er helt op til dig selv hvor store eller små pakker, du har lyst til at give. Det er tanken, der tæller. <br><br>I poserne kan du f.eks. lægge hyggelige breve til dit barn eller kæreste, hvor du inviterer på legepladsen med hjemmebagte boller eller invitere din kære en tur i biografen eller på café. Det kan også være en fysisk ting som spil, pynt til juledekorationer, special-te, strømper eller lidt slik. Det er simpelthen kun fantasien, der sætter grænser.</p>
Jul / Julepynt / Juleudsmykning
180,95
180.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Få ekstra pluspoint på kontoen med en pakkekalender

Tæl dagene til juleaften med en fin pakkerkalender. Du får her en pakkekalender med en nisse, der vogter over 24 små lommer og ringe hængende under. Du kan altså både putte små pakker i lommerne eller sætte pakken fast med en snor i ringen. Nissens skæg lyser med et LED-lys, så ophænget er derfor nemt at finde, når det er mørkt.

En pakkekalender vækker daglig glæde vejen frem til juleaften for både børn og voksne. Derudover tilfører en pakkekalender bare lidt ekstra julehygge. Så mangler du lidt pluspoint på kontoen for din kone/mand, kæreste eller barn, så kom i gang med at samle 24 små pakker.


Hvad er en god pakkekalender?

Ofte er succeskriteriet for en god pakkekalender, at modtageren bare bliver glad for initiativet. For hvem kan ikke lide at blive forkælet indimellem? Der er ingen krav til, hvordan en pakkekalender skal være – det er helt op til dig selv hvor store eller små pakker, du har lyst til at give. Det er tanken, der tæller.

I poserne kan du f.eks. lægge hyggelige breve til dit barn eller kæreste, hvor du inviterer på legepladsen med hjemmebagte boller eller invitere din kære en tur i biografen eller på café. Det kan også være en fysisk ting som spil, pynt til juledekorationer, special-te, strømper eller lidt slik. Det er simpelthen kun fantasien, der sætter grænser.

Tekniske spec attributer

Længde125 cm
Varenummer7690#9850461

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)125
Pakkelængde (cm)9
Pakkevægt (kg)0.22
Pakkebredde (cm)29