Nellike, Dianthus caryophyllus, Ø10,5 cm

  • Placeres i sol/halvskygge
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes ca. hver fjerde vanding i vækstperioden
  • Ø: 10,5 cm
<h2>Havenellike – storblomstret og farverig</h2><p>Den fine havenellike er en plante med en historie, der strækker sig helt tilbage til oldtiden. Havenelliken får storblomstrede, fyldte blomster i typisk rød, lyserød eller hvid, selvom den også findes i gul og orange. Blomsten kommer i en pottestørrelse på 10,5 cm og har dermed en god størrelse til både haven, terrassen eller vindueskarmen.<br><br>Havenelliken er ikke særlig krævende, men derimod ret nem at passe. Planten skal gerne være et sted, hvor der er godt sollys. Der er ikke de store krav til jorden, andet end at den helst skal være løs og fugtig – meget gerne muldjord. Imellem vandingerne skal jorden nå at tørre ud. Havenelliken vil også blive glad for gødning om sommeren.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Haveplanter
29,95
29.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Havenellike – storblomstret og farverig

Den fine havenellike er en plante med en historie, der strækker sig helt tilbage til oldtiden. Havenelliken får storblomstrede, fyldte blomster i typisk rød, lyserød eller hvid, selvom den også findes i gul og orange. Blomsten kommer i en pottestørrelse på 10,5 cm og har dermed en god størrelse til både haven, terrassen eller vindueskarmen.

Havenelliken er ikke særlig krævende, men derimod ret nem at passe. Planten skal gerne være et sted, hvor der er godt sollys. Der er ikke de store krav til jorden, andet end at den helst skal være løs og fugtig – meget gerne muldjord. Imellem vandingerne skal jorden nå at tørre ud. Havenelliken vil også blive glad for gødning om sommeren.

Tekniske spec attributer

Diameter Potte10,5 cm
ModelDianthus caryophyllus
PlaceringSolrigt
SortDianthus caryophyllus
GødningHver fjerde vanding i vækstperioden
VandingRegelmæssigt
JordPlantejord
Varenummer7300#9842011

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)15
Pakkelængde (cm)11
Pakkevægt (kg)0.25
Pakkebredde (cm)11