Filter
 Produkter
Liste
Galleri

El-artikler, belysning og el-tilbehør

Er du på udkig efter nye lamper eller skal du have udskiftet stikkontakterne i dit hjem? Så finder du de helt rigtige elartikler som kabler, ledninger, alarmer, elektroniske dørklokker og elpærer. Så gå op opdagelse i vores univers af elartikler her på siden.

Her finder du alt hvad du skal bruge af el, belysning og el tilbehør til el arbejde, som du selv må udføre. Hvis du for eksempel skal i gang med et større renoveringsprojekt, kan det være en god idé samtidig med at få tjekket om alle installationerne stadig er brugbare. Det kan også være, at du bare står og mangler lidt mere lys i stuen eller måske i din indkørsel. En anden god grundt til at udskifte dine el-artikler er, at du kan opnå store besparelser ved at skifte til mere el-besparende belysning som for eksempel LED lys. I vores kategori el og belysning finder du forskellige underkategorier.

Alarm og dørklokker

Med en alarm kan du skabe tryghed i hjemmet. Vi har alarmer, der advarer om indbrud, vandlækage, røg og gas og med en alarm kan du blive vækket om natten, hvis uheldet er ude. Her i kategorien kan du også finde vores dørklokker, lige meget om du er ude efter en elektronisk eller trådløs dørklokke.

Arbejdsbelysning

Her i kategorien kan du finde arbejdslamper til forskellige brugssituationer, i forskellige lysstyrker og størrelser til både inden- og udendørs brug. Måske du er ude efter en lille arbejdslampe med håndtag eller en større lampe med stativ. De fleste af arbejdslamperne er med LED og har derfor et lavt energiforbrug.

Batterier og ladere

Batterier og ladere er uundværlige i ethvert hjem til alle ens elektriske apparater. Her kan du finde forskellige batterier som knapbatterier, engangsbatterier og genopladelige batterier i flere forskellige størrelser.

El apparater

Vi har samlet vores husholdningsapparater, der kan sættes til strøm. Med en køkkenmaskine kan du for eksempel let få hjælp til mange opgaver i køkkenet, når der skal røres, hakkes og blendes. Vi har også et stort udvalg af rengøringsmaskiner som støvsugere samt tilbehør til dine el apparater.

El installationer

Her har vi samlet en masse tilbehør til el-arbejde, som du selv må udføre. Om du mangler ledningsclips, installationskabler, kabelsæt, antenne udstyr eller bare en stikdåse eller ledning, så finder du det her. Du kan også se hele vores sortiment af stikkontakter og afbrydere bl.a. fra den populære Fuga serie.

Indendørs belysning

Lys er med til at skabe stemning og det er derfor vigtigt med den helt rette indendørs belysning. Belysningen spiller en stor rolle i den hjemlige hygge og her kan du finde alle former for indendørs lamper, fra bordlamper til loftslamper, indbygningsspots, pendler, plafonder og strømskinner.

Udendørsbelysning

Lys op i indkørslen, så du kan finde hoveddøren når det er mørkt uden for eller skab hygge i haven med den helt rette udendørs belysning. I Silvan kan vi både hjælpe dig med f.eks. havelamper, bedlamper, olielamper, væglamper og spots m.fl.

El pærer

Skab en god belysning i hjemmet med forskellige lyskilder. Her finder du et bredt udvalg af forskellige lys pærer, som halogenpærer, lysstofrør, spare pærer og LED-pærer. Vi har desuden også specialpærer, hvis lyset i ovnen eller køleskabet er gået.

Philips Hue

Philips er et kendt mærke i vores bevidsthed, når det gælder belysning. Her kan du finde vores udvalg af Philips Hue belysning til hjemmet, både inden- og udendørs belysning. Er du på udkig efter intelligent belysning, hvad enten om det er stilfulde lamper eller energispare pærer, kan du finde det i her.