Arbejdsbelysning

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Arbejdsbelysning til enhver opgave

Et godt arbejdslys er vigtigt til de fleste gør-det-selv-projekter i hjemmet – om det er ude eller inde. I Silvan finder du et stort udvalg af arbejdsbelysning til enhver situation. Klar let forskellige opgaver, f.eks. maleropgaver, med en kraftig LED-arbejdslampe, der giver et utrolig godt lys uden et stort elforbrug. Eller tag arbejdsbelysningen med dig rundt med en batteridrevet LED-arbejdslampe fra Makita. Og hvis det er en kraftig lommelygte, du har brug for, finder du også et godt udvalg af kvalitets LED-lommelygter fra Philips. Se hele udvalget og find den helt rette arbejdsbelysning her på siden.

LED-arbejdslamper til både udendørs og indendørs

En arbejdslampe kan gøre sig nyttig i mange forskellige situationer. Der er nemlig mange opgaver i hjemmet – både indendørs og udendørs – der kræver, at du kan se præcis, hvad du laver. Hvis du f.eks. skal have malet et eller flere rum indendørs, kan det være en stor hjælp med en god arbejdslampe. Det kraftige lys er nemlig med til at sikre, at du kan se, hvor du er kommet til og ikke risikerer nogle helligdage. Også hvis du har en større opgave, som at montere et køkken eller lignende, er det vigtigt, at du kan arbejde selv ud på de sene timer, hvor det bliver mørkt.

Mange af vores LED-arbejdslamper kan også bruges til udendørs projekter – du skal blot være opmærksom på IP-klassificeringen. Der er nemlig flere udendørs-opgaver, hvor det også er vigtigt med et godt lys. Igen kan sådan noget som udendørs maleropgaver være et godt eksempel på, hvor du har brug for en arbejdslampe. Det kan også være, at du har brug for en projektør med sensor til brændeskuret, når du hugger brænde, eller blot skal ud at fylde brændekurven. Der er altså mange muligheder for at skabe de helt rigtige omgivelser til dine gør-det-selv-projekter med en LED-arbejdslampe fra Silvan.

LED-lommelygter – kraftig belysning lige ved hånden

En lommelygte står måske ikke lige højest på listen af prioriteter, men det kan være en rigtig god ting at have ved hånden. Hvis der pludselig ryger en sikring eller strømmen går i kvarteret, kan du hurtigt få brug for en lygte. Mange ville nok bruge lygten på telefonen, men hvis strømmen er gået, og din mobil ikke lige er opladet, kan det give problemer. I det tilfælde er det rart at have en ekstra sikring ved hånden i form af en LED-lommelygte. Læg den et sted, du ved du kan finde – selv når det er mørkt.

Det er ikke kun til indendørs brug, at det kan være smart med en lommelygte. Hvis du og familien eller vennerne skal på telttur eller måske en tur i shelter, er der meget sjældent strøm til rådighed. Her kan du igen hurtigt få brug for en god lygte. Og i vores sortiment finder du også lommelygter, der kan bruges udendørs – du skal blot se efter den rigtige IP-klassificering. Nogle af dem er nemlig vandresistente, så du sagtens kan have dem med på tur, så længe det ikke er en mere ekstrem tur, hvor den bliver direkte udsat for større mængder vand eller fugt.

Spar på strømmen og batterierne med LED

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at LED-pærer og -belysning er kommet for at blive. Og det gælder også i arbejdsbelysning og lommelygter. Før i tiden var arbejdsbelysning ofte med halogenpærer. De bliver meget hurtigt meget varme, og så bruger de rigtig meget strøm. Det kan godt blive en ulempe, hvis du har brug for at have en arbejdslampe tændt en hel arbejdsdag. Her er LED en helt anden størrelse. LED-pærer bliver ikke varme, selv efter længere tid, og så bruger de meget mindre i strøm. Det er både en fordel ved lamper, men bestemt også ved lommelygter. Her bliver batteriet nemlig ikke lige så hurtigt opbrugt, når pæren er LED.