Arbejdsbelysning

Alle Arbejdsbelysning produkter
Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Arbejdsbelysning til alle slags opgaver

Et godt arbejdslys er vigtigt til de fleste gør-det-selv-projekter i hjemmet – om det er ude eller inde. I Silvan finder du et stort udvalg af arbejdsbelysning til enhver situation. Klar let forskellige opgaver, f.eks. malerarbejdet, med en kraftig LED-arbejdslampe, der giver et utrolig godt arbejdslys uden et stort elforbrug. Eller tag arbejdsbelysningen med dig rundt med en batteridrevet LED-arbejdslampe fra Makita. Og hvis det er en kraftig lommelygte, du har brug for, finder du også et godt udvalg af kvalitets LED-lommelygter fra Philips. Se hele udvalget og find den helt rette arbejdsbelysning i Silvan.

Det er vigtigt med den rette arbejdsbelysning, når du skal arbejde med dine projekter i hjemmet. Især hvis du arbejder meget i garagen eller værkstedet, skal der godt med lys og med en kraftig arbejdslampe, kan du fortsætte arbejdet ud på de små timer. I Silvan kan du finde forskellige lamper i forskellige lysstyrker, størrelser og til uden- og indendørs brug. Der er også forskel på, om du behøver en lampe med håndtag eller stativ. Når du skal male er en god kraftig arbejdslampe på stativ at foretrække, så du undgår helligdage på væggene. Når du anvender et stativ til din lampe, kan du nemt indstille lyset i den helt rigtige vinkel i forhold til det du arbejder med.

Arbejdslamper skal helst være mobile, så du kan tage dem med dig overalt, så længe ledningen er lang nok, med mindre du anvender en arbejdslampe med batteri. Nogle lamper kan også hænges op i det praktiske håndtag mens andre lamper er i en foldbar version, på teleskopstativ eller på fod.

Energivenlige arbejdslamper med LED lys

Når du skal vælge en god arbejdslampe skal den ikke kun være mobil og robust, den skal også passe til dine arbejdsopgaver. Det kræver det helt rigtige. De fleste af arbejdslamperne er med LED lys men du kan også få arbejdslamper med halogen eller sparepærer.

Lys påvirker farver og skal du male er farvegengivelse vigtigt. Til sådanne opgaver er det for eksempel en god idé at anvende en arbejdslampe med halogen. Hvis du blot skal bruge en god, kraftig arbejdsbelysning er en lampe med sparepærer eller LED et energivenligt valg, da de har et lavere energiforbrug.