Lommelygter

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Kraftige LED-lommelygter til mange formål

En lommelygte er en utrolig praktisk og nyttig ting at have ved hånden. Det kan være, at du gerne vil have en lille lygte liggende i sengebordet, i handskerummet i bilen eller et helt tredje sted. Uanset hvor du må have brug for en lygte, finder du et bredt udvalg af LED-lommelygter i Silvan. De fås i flere varianter, med varierende lysstyrke, lysdistance, størrelse og pris. Hvor de mindre lygter er ideelle netop til sengebordet og handskerummet, er de større gode til udendørs brug – hvis du f.eks. skal ud med hunden, på sheltertur, camping eller lignende.

LED-lygter til både hverdag og udflugt

I vores sortiment af lommelygter finder du hovedsageligt modeller til hverdagsbrug. De er ideelle at have liggende derhjemme som en ekstra sikkerhed, hvis nu strømmen skulle gå, og mobilen ikke er opladet. Det er praktisk, så du stadig kan bevæge dig sikkert rundt i hjemmet, selv når det er mørkt. Så kan du enten få skiftet sikringen, hvis fejlen ligger der, eller få fat i nogle stearinlys, hvis det er en fejl i hele nabolaget. Nogle af vores lommelygter er dog også vandresistente, så du kan bruge dem uden for hjemmet også.

Så det, at de er til hverdagsbrug, betyder ikke, at du ikke også sagtens kan tage dem med udenfor. Mange af dem er vandresistente, så de godt kan bruges udendørs, dog ikke under store mængder vand og fugt. Du kan derfor sagtens tage dem med på en telttur, vandretur eller hvis hunden skal luftes en sen aften. De er dog ikke egnet til mere ekstreme ture, hvor de bliver udsat for konstant vand eller fugt. I vores sortiment finder du lygter, der kan lyse helt op til 200 meter. På den måde kan de fleste få et godt overblik over det meste af grunden.

Vælg den rigtige lommelygte

Der findes mange forskellige lommelygter. Derfor er det en god idé, at du gør dig nogle overvejelser om dit behov, inden du køber en. Der er nemlig både forskel på størrelse, effekt og pris. Og valget afhænger naturligvis af hvem, der skal bruge den, hvor den skal bruges og til hvad. Herunder finder du en liste med nogle af de ting, du bør overveje, inden du køber en lommelygte. Forhåbentligt kan det hjælpe dig på vej i beslutningen, så du træffer det helt rigtige valg til dit behov.

  • Skal lommelygten opfylde ét eller flere behov?
  • Hvem skal bruge den – dig selv, dit barn eller en anden?
  • Skal lyskeglen kunne fokuseres og justeres?
  • Hvilken lysstyrke har du brug for?
  • Hvor langt skal den kunne lyse?
  • Skal den have særlige egenskaber – vandtæt, støvtæt og lignende?

Når du har besvaret ovenstående spørgsmål, skulle det gerne være lidt lettere at træffe valget. Så har du mulighed for at finde en lommelygte, der passer til netop dine behov og ønsker.

Hav altid lys lige ved hånden

Selvom mange efterhånden bruger deres mobiltelefon som lygte, kan det stadig være rart at have ekstra lys ved hånden. Hvis strømmen f.eks. går, og din mobil ikke er ladet op, så er der ikke meget hjælp at hente der. Derfor kan det være en rigtig god idé at have en lommelygte eller to liggende rundt omkring i hjemmet. Hav altid en liggende et sted, du ved, du kan finde – selv i mørke. På den måde kan du både let og sikkert finde hen til el-skabet og få gang i strømmen igen, hvis det er der, problemet er opstået.

Der kan også være mange andre tilfælde, hvor det er rart med en god, kraftig lommelygte ved hånden. Hvis nu bilens motor skal efterses, du skal lave reparationer under køkkenvasken eller bare skal til med lys på et snævert sted. I disse tilfælde kan det være smart med en mindre lygte, der kan komme ind på små steder. Du kan også få fleksible lommelygter, hvor du kan forlænge skæftet og også dreje selve lyskeglen til at passe til den pågældende opgave. Du finder LED-lommelygter til stort set enhver situation her på siden, så du altid har lys lige ved hånden.