Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Alt til dine elinstallationer

Når elinstallationerne i hjemmet skal opdateres, er der brug for udstyr. Her finder du alt fra ledninger og kabler, strips, stikdåser og stikpropper til timere, forlængerledninger og kabeltromler. Så hvis du skal have trukket installationskabler i hjemmet, eller måske bare har brug for en ekstra forlængerledning, finder du det her – også ledningsclips, til at holde styr på ledningerne. Og hvis der ryger en sikring, finder du her også sikringer på 10-16 ampere. Se hele sortimentet og find alt til dine elinstallationer i hjemmet – både ude og inde.

Stikkontakter og afbrydere

Stikkontakter og afbrydere er en nødvendighed i ethvert rum i hjemmet. Vi har her i kategorien et stort udvalg af stikkontakter, stikudtag, lysdæmpere blandt andet fra den populære Fuga serie.

Måske du skal have udskiftet alle de gamle lyskontakter eller måske gerne vil installere lysdæmpere, som er vægbetjent. Du må gerne indkøbe materialer til udskiftningen af dine stikkontakter men du skal være opmærksom på, hvilket slags el-arbejde du selv må udføre og hvilket du skal have en autoriseret elinstallatør til at gøre.

Opgaver som blandt andet helt nye elinstallationer, udvide eksisterende elinstallationer eller at udskifte og installere udendørs stikkontakter og afbrydere skal du have en elektriker til at udføre.

Til gengæld må du gerne selv udføre følgende, som ikke må ændre grundlæggende ved den faste elinstallation. Det kan være at udskifte indendørs stikkontakter og afbrydere uden jord og op til 250V, udskifte almindelige afbrydere til lysdæmpere eller montere lamper eller tage dem ned.

Kabler og ledninger

Ledninger og kabler benyttes ikke kun til nye elartikler. Alle boliger har nemlig installationskabler som er skjult på loftet, i væggene eller i jorden. Selvom man ikke lige tænker over det, bliver disse slidt med årene. Det er derfor godt at udskiftere de gamle installationskabler i ny og næ, da tærede og slidte ledninger kan udgøre en øget brandfare.

Overalt i hjemmet har vi kabler og ledninger i el artikler, lamper, antennen eller i dit værktøj. I SILVAN har vi et stort udvalg af kvalitetskabler med god isolering og kobberledere, så du er sikret mod at kablerne afgiver så meget varme og derved antænding af ledningerne. Med nye kabler og ledninger fra SILVAN er der derfor ingen brandfare. Du kan med kvalitetsledninger også nedsætte dit energiforbrug, da lederne leder strømmen meget bedre end gamle slidte ledninger.

Antenneudstyr

Skal du have koblet dit tv-udstyr fra antennen til dine apparater, skal du anvende antennetilbehør som blandt andet antennestik og tv-kabler, fordelerbokse, antenneforstærkere og udtag fra væggen til både radio og tv. En fordelerboks hjælper til at forgrene signalet ud til flere apparater mens en antenneforstærker kan hjælpe dig med at forstærke signalet fra antennen.

Opstår det evindelige problem med at få skjult ledningerne og undgå at de filtrer sammen, anbefaler vi at bruge kabelskjulere til at gemme ledningerne i eller du kan hænge ledningerne op med ledningsclips eller samle dem i kabelstrips.