Stik & stikdåser

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hav altid strøm ved hånden med stikdåser

Vi kommer ikke udenom det, der skal strøm til. I hvert fald i mange tilfælde. Og så er det supertræls, hvis der ikke er et strømstik lige ved hånden. Det problem kan du dog hurtigt afhjælpe med stikdåser fra Silvan. Her finder du nemlig et stort udvalg af stikdåser med og uden ledning, og til ethvert behov. Med en stikdåse med ledning får du en løsning, der er klar til brug. Her kan du vælge mellem modeller med alt fra 3 til 6 udtag. Hvis du har behov for en stikdåse med jord, finder du også det i flere varianter.

Længden på ledningen varierer også, så du kan finde den type, der passer bedst til dit behov. I vores sortiment finder du også stikdåser med afbryder, så du kan slukke strømmen direkte på stikdåsen. Du kan også vælge en stikdåse uden ledning. Her har du mulighed for selv at montere en ledning, som du helt selv vælger længden på. Igen kan du vælge, hvor mange udtag, der skal være, og om stikdåsen skal være med eller uden jord – det samme gælder for den stikprop, du vil sætte på. Der er altså masser af mulighed for at finde en løsning til manglende strømstik her på siden.

Stikpropper – flade, runde og til ethvert behov

Ud over et stort udvalg af stikdåser, finder du i Silvan også et hav af forskellige stikpropper. Du finder de helt almindelige stikpropper, som du sætter på enden af lampeledninger, forlængerledninger og meget mere. De fås i rund, flad og som vinkelstikprop. Derudover kan du få dem både med og uden jord afhængigt af, hvad du skal tilslutte. Og hvis pladsen er trang, og installationen helst ikke må fylde for meget ud fra væggen, er netop en vinkelstikprop helt ideel. Med den får du vendt ledningen nedad i stedet for udad på væggen, så det fylder væsentligt mindre.

Hvis du skal montere en lampe, finder du her også lampestikpropper – med og uden jord. Også forlængerled eller hun-stik, så du har mulighed for at lave din egen forlængerledning fra ende til anden. Du finder også specialstik i form af CEE-stik, kraft-stik og schuko. Kraft-stik bruges ved nogle hårde hvidevarer, som kører på 400 V – det kunne f.eks. være en induktionskogeplade. Du finder altså stort set enhver type stikprop til almindeligt husbehov i Silvan.

Stik og stikdåser til udendørs brug

Det er ikke kun indendørs, det kan blive nødvendigt med en stikdåse. Også udendørs er der fra tid til anden brug for ekstra adgang til strøm. I det tilfælde er det vigtigt, at du vælger en egnet stikprop og stikdåse. Her bør du gå efter IP-klassificeringen, som skal ligge på minimum IP44. Så er den nemlig egnet til udendørs brug, uden du risikerer, at der går overgang eller lignende i installationen. Nogle stik og dåser er også slagfaste, så de er lidt mere robuste, hvis du f.eks. skal bruge dem omkring fliser eller anden hård belægning. Det er dog ikke ensbetydende med, at de er egnet til udendørs brug, så det bør du stadig være opmærksom på.

Husk rejseadaptor til ferien

Det er ikke kun derhjemme, vi har brug for strøm til vores apparater. Det har vi naturligvis også, når vi er på ferie. Og for at du kan slutte dine danske og europæiske apparater til i hele verden, får du brug for en rejseadaptor, eller et rejsetik, som det også kaldes. Rejseadaptorer findes i forskellige varianter, så du altid kan finde en, der passer i det land, du skal rejse til. Så kan du let få tilsluttet både din mobillader, oplader til bærbar, glattejern, barbermaskine og alle de andre ting, du kunne have med på en ferie.