Stikkontakter & afbrydere

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Vi har stikkontakten til dit behov

Hos os finder du et bredt udvalg af stikkontakter og afbrydere, så du kan få den bedste løsning til dit hjem. Vi tilbyder alt fra dobbeltafbrydere til en drejelysdæmper, så du selv kan styre lysstyrken. I Silvan er vi bevidste om vores kunders behov, og vores udvalg har noget for enhver smag. Når du skal udskifte dine stikkontakter, er der flere overvejelser du bør gøre dig, inden du tager den endelige beslutning - heldigvis står vi altid klar til at hjælpe dig. Som det første er det altid vigtigt at overveje placeringen af stikkontakten. Skal stikkontakten f.eks. sidde udenfor, kan det være en god idé at vælge en stikkontakt der er beregnet til netop dette.

Vi tilbyder også stikkontakter med dobbelte indgange, så du kan have to el apparater tilsluttet samtidig. Hos Silvan tilbyder vi både stikkonkakter med og uden jord. Det er altid vigtigt at undersøge om ens stikkontakter i hjemmet er med eller uden jord, inden man installerer nye. Den gyldne regel hedder, at man ikke må udskifte en stikkontakt med jord, til en stikkontakt uden jord. Er man i tvivl om, hvordan man kan se forskel på, om ens stikkontakter er med eller uden jord, kan man altid adskille dem ved, at tælle antallet af huller i stikkontakten. Har stikkontakten tre huller, er den med jord, og har den kun to huller, er den uden jord. Er du i tvivl om den tidligere ejer af dit hjem, har udskiftet stikkontakterne korrekt, er det altid en god idé at få en el-installatør til at måle, om der er aktiv jord i dine stikkontakter.

Afbrydere til alle dine elartikler

Ud over vores brede udvalg af stikkontakter, tilbyder vi også et hav af forskellige afbrydere der passer til dine behov. Hos os får du både afbrydere som kan monteres direkte på væggen, samt gennemgangsafbrydere som kan monteres på en ledning til tænd og sluk af f.eks. lamper. Vores klassiske afbrydere fås i et lækkert silkemat finish, der er let at rengøre og samtidig er modstandsdygtige overfor slid. Du kan vælge imellem en enkelt- eller dobbeltafbryder. Har du behov for, at kunne tænde og slukke f.eks. en lampe fra flere forskellige steder i dit hjem, tilbyder vi også afbrydere med korrespondance. En afbryder med korrespondance, kan være en god idé hvis man f.eks. har en lang gang hvor lyset skal kunne tændes i begge ender. Hvis man ønsker, at lyset skal kunne tændes fra tre forskellige steder, skal man til sine stikkontakter med korrespondance også have en krydsningsafbryder. Hertil er det vigtigt at huske på, at disse kontakter kun må udskiftes af en autoriseret el-installatør.

I Silvan står vi altid klar til at imødekomme dine behov, og derfor tilbyder vi også dæksler, således at du selv kan justere lysstyrken. Vi har også stikkontakter og afbrydere med sensor, så du ikke selv skal bekymre dig om at tænde eller slukke lyset.