Loftlamper

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Flotte loftlamper til hele boligen

I Silvan finder du et stort udvalg af loftlamper i flot design, høj kvalitet og til gode priser. Uanset om du leder efter lamper til loftet i stuen, i soveværelset, gangen eller badeværelset, finder du det her. I vores udvalg her på siden finder du de praktiske plafond-loftlamper, der er særligt ideelle til at oplyse hele rum. Det enkle og stilrene design sikrer, at de passer ind i stort set enhver indretningsstil. I vores sortiment af plafond-loftslamper finder du flere forskellige typer fra mærker, såsom Philips, Nordlux, Eglo og Halo Design.

Til forskel fra mange andre loftlamper fylder plafond-lamper fylder ikke meget i rummet. De hænger nemlig helt oppe under loftet og stikker som oftest ikke meget mere end 10 cm ned. De er derfor ideelle i rum, hvor der ikke er plads til hængende belysning, eller hvor der er lavt til loftet. Hvis du er på udkig efter en klassisk rund plafond-lampe eller måske en firkantet, så er du kommet til det rette sted. Du finder med garanti en loftlampe her, som opfylder dit belysningsbehov i hjemmet.

Hvad er en plafond-lampe?

En plafond er en type loftslampe, der hænger helt oppe under loftet. Den hænger med andre ord ikke ned fra loftet i ledningen, som mange andre loftslamper. Plafonder er flade i deres design og har som oftest en matteret skærm i enten hvidt glas eller plast. Skærmen sikrer et blødt, diffust lys, der er behageligt at være i, og som ikke blænder. De bruges som oftest til generel rumbelysning, da de giver et godt lys, der spredes i hele rummet. Brug dem f.eks. i køkkenet, stuen, soveværelset eller på gangarealer – nogle er endda godkendte til brug som loftslampe i badeværelset.

Du behøver dog ikke begrænse brugen af plafonder til loftet, de kan nemlig også sagtens bruges på væggen. Her fungerer den på samme måde som en loftslampe – altså som generel belysning af et rum. De fleste kommer i et helt enkelt design, med en diskret kant i sort, hvid eller stål. Nogle plafonder har indbygget LED-pære, hvor du altså ikke kan udskifte pæren. Til gengæld er pæren lavet til at holde i mange år – ofte længere end du egentlig beholder lampen. Derudover finder du også plafond-loftslamper med sensor eller lysdæmper.

Loftlamper med sensor

Der er flere steder, hvor det er utrolig praktisk at have en lampe med sensor. Det gælder bl.a. gennemgangsrum såsom gangarealer, trappeopgange, bryggers og lignende. Med en sensorloftlampe slipper du for at tænde og slukke lyset, når du bare hurtigt skal igennem rummet. Derudover glemmer du heller aldrig at slukke lyset, da det sker helt automatisk. Det er en let måde at spare lidt på elforbruget, især hvis der er mindre børn i husholdningen, som måske ikke altid husker at slukke lyset på kontakten. En anden fordel ved sensorlamper er, at lyskilden ikke slides unødigt. Den er kun tændt, når det er nødvendigt, hvilket forlænger levetiden i forhold til, hvis man har en tendens til at glemme at slukke lyset.

Hvorfor vælge belysning med indbygget LED-pære?

En del af vores plafonder kommer med indbygget LED-lyskilde. Det har flere fordele. En af de fordele er, at du ikke behøver at udskifte pæren løbende. Så tænker du måske, hvad nu hvis pæren sprænger? Det sker stort set aldrig med de nye integrerede LED-lyskilder. Ved mange af Philips’ lamper, giver de 5 års garanti på lyskilden, men den holder som oftest meget længere end det. Det skal altså ikke afholde dig fra at vælge en LED-loftlampe med indbygget lyskilde. En anden fordel er det kompakte design, der er muligt, når der ikke skal bruges plads på en traditionel pære. LED-lyskilden er nemlig blot dioder på en plade, der er monteret inde i lampen.

En tredje, og måske åbenlys, fordel ved en integreret LED-pære er, at det er en meget energibesparende løsning. De har en utrolig lang levetid og et meget lavt forbrug – det er godt både for pengepungen og for miljøet.

  • Indbygget lyskilde, der ikke skal udskiftes
  • Lang levetid på lyskilden
  • Kompakt design
  • Strømbesparende løsning