Lysskinner

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Strømskinner giver fleksibilitet

Strømskinner er det smarte valg for dig som ønsker at gøre dine lyskilder mere fleksible. Med en strømskinne kan du nemt flytte dine lamper frem og tilbage, og det er derfor ideelt f.eks. at installere en strømskinne henover spisebordet. En strømskinne kan bruges til flere forskellige typer af lamper og belysning som eksempelvis almindelige loftslamper, spots og pendel lamper. På den måde får du altså en billig og praktisk løsning at hænge lamper op på, da du på den måde slipper for at skulle bore huller i loftet til alle dine lamper.

Tips til din strømskinne

Har vi ikke længden på den strømskinne som du leder efter? Alle vores strømskinner i Silvan er lavet, så du helt selv kan afkorte strømskinnen med en nedstrygersav. På den måde får du præcis den længe som du ønsker. Du skal blot huske og montere de medfølgende endestykker som sørger for, at strømledningen er sikret. Hvis du ønsker at montere dine pendellamper på din strømskinne, skal du sørge for at have en pendeladaptor. På den måde, kan du ved et enkel drej, let flytte dine lamper frem og tilbage.

Du kan have lige så mange lamper installeret i din strømskinne som du ønsker. Du skal dog være opmærksom på, at pendeladaptoren kun kan bære op til max 4 kg. Du kan også montere spots i din strømskinne. Dette er en rigtig god løsning til garderobeskabet, gangen eller køkkenet. Når du selv installerer dine spots i din strømskinne, giver det friere tøjler, og du kan frit placere dem som du har lyst. En strømskinne kan også være en god løsning, hvis du generelt ønsker at installere spots som lyskilde i dit loft. Det er nemlig ikke alle spots, som man selv må installere uden en autoriseret el-installatør. Vælger du derimod, at montere dine spots på en strømskinne, kan du være helt sikker på, at du selv må montere dem. I Silvan har vi et bredt udvalg af spots, som er beregnet til strømskinner. Har du spørgsmål til din strømskinne, står vi altid klar til at hjælpe dig i en af vores butikker!