Spotlamper

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Spots til alle formål

Spots er en super god og anderledes måde hvorpå, du kan tilføje belysning til dit hjem. De fleste installerer spots i deres hjem enten i køkkenet eller i gangen. Spots anvender sig rigtig godt til steder, hvor man har brug for meget eller konkret lys, som netop kan være i køkkenet eller gangen. Vores spots fås i mange forskellige varianter og modeller, både som integreret belysning i loftet eller på en skinne med flere spots.

Vælger du vores spots der kommer på en skinne, kan du både vælge imellem og montere dem vandret eller lodret. Derudover er alle vores spots på skinner justerbare, så det altid er let at indstille lyset, så det passer til ens eget behov. Vores spots på skinner har et hav af forskellige indretningsmuligheder, der sikrer at du kan få det præcis, som du gerne vil have det.

Anvend spots til at sætte fokus på de elementer i dit hjem som du gerne vil fremhæve. Vores udvalg af spots i Silvan byder på spots som du kan montere direkte i dine reoler, så du på den måde kan sætte fokus på dine ting. Placer dine spots strategisk og sæt fokus på dine billeder og andet kunst i dit hjem. Vores spots med LED belysning er ideelle, som belysning til billeder og andre malerier. Har du brug for mere lys i garderobeskabet? Så kan du overveje at installere vores små LED spots med bevægelsessensor, som selv registrerer når du åbner og lukker lågen til dit skab. På den måde har du altid et godt overblik over dit tøj.