Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Stort udvalg af lyskilder til hele hjemmet

Uden en lyskilde, er en lampe ikke meget værd. I Silvan finder du et stort udvalg af pærer til ethvert behov i hjemmet. Spar f.eks. på energiforbruget med økonomiske LED-pærer – de fås både i klassisk rund form, som dekorationspærer, kertepærer, globepærer og meget mere – de fås med stor fatning, lille fatning og alt derimellem. I vores sortiment af lyskilder finder du også de klassiske halogenpærer, der giver et klart og tydeligt lys. Derudover finder du forskellige lysstofrør og glimtændere fra Philips samt ovn- og køleskabspærer. Du finder hele udvalget her på siden.

Indret dit hjem med flotte dekorationspærer

Har du brug for hyggebelysning i hjemmet? Eller skal det mørke hjørne i stuen forvandles til et lege- eller læsehjørne? Så skal du måske se nærmere på dekorationspærer. De kombinerer nemlig det dekorative med det praktiske – du får både et flot stykke inventar samtidigt med, at du får blødt og stemningsfuldt lys. I Silvan finder du et stort udvalg af LED-dekorationspærer med både stor og lille fatning. Om du er på udkig efter en lille dekorativ lyskilde til en lampe, eller en stor globepære, der kan hænge for sig selv, finder du det her.

Dekorationspærer fås nemlig med klart glas, farvet glas, med mønster, facet glas og med et hav af forskelligt udformede lyskilder inden i glasset. Du har altså rig mulighed for at skabe et helt lysshow ved hjælp af de flotte lyskilder. At implementere nogle dekorative lyskilder er en smart og relativt let måde at få mere ud af et lidt mørkt eller ubrugt hjørne. Som sagt kan du bruge dem i en flot lampe, som f.eks. en pendel lampe. Eller du kan lade pæren tale for sig selv og blot montere den i en frithængende lampefatning. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan bruger lys og lyskilder i dit hjem.

Halogenpærer – klart og kraftigt lys

Det er efterhånden ret normalt, at LED-lyskilder bliver brugt i det meste af hjemmet. Men der er stadig nogle tilfælde, hvor halogenpærer bare gør sig bedst. Det kunne f.eks. være, hvis du har en hobby, der kræver et lys, der gengiver farver så godt som overhovedet muligt. Her er halogen nemlig stadig overlegen, med en Ra-værdi på 90-99. Ra-værdien beskriver pærens evne til at gengive farver korrekt – LED-lyskilder ligger som oftest på 80 Ra. Halogen har altså en evne til at vise farver mere klart end mange andre lyskilder.

Der er dog også nogle ulemper ved halogen. En af de største, er det høje energiforbrug. De bruger rigtig meget strøm. Derudover bliver de meget hurtigt meget varme, hvilket kan resultere i brandfarlige situationer, hvis du ikke er opmærksom. En sidste, ret stor ulempe er, at de bliver udfaset. Den 1. september 2018 blev det forbudt at fremstille og importere halogenpærer i EU. Der er altså en slutdato på, hvor længe du kan få denne type lyskilde. De kan nemlig kun købes i butikkerne – også i Silvan – så længe lager haves. Der sker dog hele tiden fremskridt med LED-lyskilder, så det forhåbentligt snart bliver muligt at få en LED-pære med samme, høje Ra-værdi.

Lyskilder til køleskab og ovn

Det sker fra tid til anden, at lyset i enten ovnen eller køleskabet går ud. Det kan være ret så upraktisk, da det så er svært at bedømme, hvornår maden i ovnen er færdig – og så gør det naturligvis også de sene snack-besøg til køleskabet noget mere besværlige. Men det er der heldigvis råd for. I Silvan finder du nemlig både køleskabspærer og ovnpærer. De er speciallavede til at kunne holde til de høje temperaturer i ovnen og de lave temperaturer i køleskabet. De fås i lidt forskellige typer – LED til køleskab og halogen til ovnen. Derudover fås de i forskellige styrker, alt afhængigt af, hvor de sidder og modellen på dine hvidevarer.

Spar på energien med LED-pærer til ethvert behov

LED-belysning er kommet for at blive – det kan der vist ikke være nogen tvivl om. Det lave energiforbrug og den lange holdbarhed gør LED-pærer til et noget mere miljøvenligt valg i forhold til de gamle glødepærer og halogen. Ud over, at de bruger mindre strøm og holder længere, så bliver de heller ikke varme. Det har ofte været et problem ved f.eks. halogen. Men med LED slipper du helt for bekymringen om brandfare. Og samtidigt risikerer små, nysgerrige fingre heller ikke at brænde sig, hvis de kommer for tæt på.

I Silvan finder du et stort udvalg af LED-lyskilder i et hav af typer. De fås i mange forskellige styrker, størrelser og designs. Find bl.a. klassiske runde pærer, globepærer, spots og meget mere. Du kan vælge mellem flere fatninger, såsom E27, E14, G9, GU10 m.m. Du kan derfor finde LED-pærer til stort set enhver lampe – både indendørs og udendørs. Nogle kan også dæmpes, hvilket er en stor fordel ved lamper over spisebordet. Her kan det indimellem være nødvendigt med arbejdslys og andre gange med mere dæmpet lys til en intim middag eller lignende. Så uanset, hvilken LED-pære, du er på udkig efter, finder du den med stor sandsynlighed her.

Lysstofrør – alsidig og effektiv lyskilde

Lysstofrør er en rigtig god løsning flere steder. De er helt ideelle i større rum, hvor du har brug for kraftig belysning. Det kunne f.eks. være i garagen, skuret eller kælderen. De kan også sagtens bruges i køkkenet eller bryggerset. Der findes nemlig mange forskellige lysarmaturer, der kan bruges mange forskellige steder. Flere modeller kan også tåle både vandstænk og os fra mad. Det gør dem gode til lidt mere udsatte miljøer, hvor lyskilden har brug for at blive afskærmet. Ud over at være en praktisk løsning, er lysstofrør faktisk også en relativt energibesparende løsning. De er nemlig meget effektive, og du får rigtig meget lys for pengene.