Dekorationspærer

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Skab den rette stemning med LED-dekorationspærer

Lys og stemning er to utroligt vigtige ting i et hjem. Og med dekorationspærer får du det bedste fra begge verdener. Deres stemningsfulde lys skaber en hyggelig atmosfære samtidigt med, at du kan få oplyst mørke hjørner rundt i hjemmet, hvor det naturlige lys måske ikke kan nå ind. Et mørkt hjørne kan nemlig hurtigt blive forvandlet til et hyggehjørne, hvor du kan sidde med en god bog, eller børnene kan sidde og tegne eller lege. Her er der måske ikke brug for et superskarpt arbejdslys, men et mere afdæmpet, blødt lys, som er afslappende for øjnene – og her er dekorationspærer jo helt perfekte.

I Silvan finder du et stort udvalg af de fine lyskilder fra Halo Design. De fås i et hav af forskellige designs – store og små, med mønster, med røgfarvet glas, klart glas, rødt, grønt og blåt glas – mulighederne er næsten endeløse. Du kan sågar få nogle med facet glas, der giver en virkelig smuk effekt. Nogle modeller er også dæmpbare. Så kan du let vælge lige præcis den lysstyrke, der passer til øjeblikket. Det giver rigtig mange anvendelsesmuligheder. Se det store udvalg af dekorationspærer her på siden og skab den helt rigtige, hyggelige stemning i dit hjem.

Dekorative lyskilder til mange lamper

I Silvan finder du LED-dekorationspærer med både stor og lille fatning – altså E27 og E14. Du har derfor mulighed for at montere dem i mange forskellige lamper i hjemmet. Ud over de forskellige fatnings-størrelser fås de også i mange forskellige størrelser og former. Du finder både den klassiske kertepære med lille fatning, den store globepære – nogle med forskellige mønstre i glasset. Og så finder du også modeller, der er formet som en helt almindelig pære, bare med en flot og dekorativ lyskilde indeni. Der er altså rig mulighed for at finde en lyskilde, der passer helt perfekt til dine eksisterende lamper i hjemmet. På den måde behøver du ikke ud at investere i nye lamper.

Du kan altså sagtens opgradere en af dine nuværende lampe med en flot globepære, eller hvilken som helst type, der nu passer dig og lampen bedst. Alt afhængigt af lampens udformning kan du overveje udseendet på lyskilden. Er lampen meget åben, så giver det måske mening med en lyskilde med farvet glas, så lyset bliver afdæmpet – det er også et rigtig smukt og dekorativt valg, hvis du blot har en løs fatning hængende, som pæren skal monteres i. Er den derimod en smule lukket, kan du overveje at vælge en af modellerne med klart glas, hvor du får mest muligt ud af lyset og den flotte lyskilde.

Indret dit hjem med flotte globepærer

I de senere år har lys fået en lidt anden betydning i hjemmet. Hvor det før måske blev set som en mere praktisk ting, der bare skulle være der, har mange nu et lidt andet syn på det. Lys er nemlig ikke bare lys. Det kan rigtig mange ting. Det skaber stemning og rumfornemmelse, og så har det faktisk også en stor indvirkning på dig og din families trivsel og velvære. Dekorationspærer er i de fleste tilfælde ikke egnet som generel belysning. De har ofte et mere dæmpet, blødt og hyggeligt lys, hvilket gør dem helt ideelle som stemningsgivere.

De er dog ikke blot en del af den indendørs belysning, mange bruger dem også som en del af deres interiør – altså nærmest som et design-stykke. Indret f.eks. et hyggeligt hjørne med en god lænestol, nogle planter og måske nogle stearinlys, og så en dekorationspære. Som nævnt tidligere, kan du bruge den dekorative lyskilde sammen med en lampe. Men du kan også lade den tale helt for sig selv ved blot at montere den i en frithængende fatning. Du kan også bruge de fine lyskilder som ekstra belysning rundt om i hjemmet, hvor du lige synes, at der mangler en smule hygge.

Nyfortolkning af glødepæren

Efter glødepæren blev udfaset efter 1. september 2009, har mange efterlyst det gode, gamle og gyldne lysskær. Det var en af glødepærens største fordele – det bløde, varme lys. Og det kan være svært at finde de samme egenskaber i nyere LED-pærer. Men her er dekorationspærer et rigtig god alternativ. De kan ses som en nyfortolkning af den klassiske glødepære. Du kan se selve lyskilden inde i pæren – og nogle efterligner endda den helt klassiske form på tråden fra glødepærer. Også det gyldne, bløde lys får du med denne dekorative lyskilde.