Halogenpærer

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Halogenpærer

Ligesom LED pærer, findes halogenpærer også i to typer. Vi skelner igen mellem retningsbestemt lys, altså spots og ikke retningsbestemt lys, der lyser mere bredt. Der er både fordele og ulemper ved halogenpærer som lyskilde.

Som udgangspunkt er halogenpærer dyrere end LED pærer, og dette skyldes deres meget høje energiforbrug. Halogenpærer bruger næsten lige så meget strøm som en glødepære og har en meget kort levetid i forhold til LED pærer. Derudover bliver halogenpærer også meget varm, som selvfølgelig ikke er hensigtsmæssigt, hvis man har små børn i hjemmet, da der kan være risiko for, at de kan brænde sig på pærerne. En klar fordel ved halogenpærer er, at de har et godt og farvegivende lys. Derfor kan halogenpærer være gode til rum, hvor farvernes gengivelse samt detaljer er vigtige. Vores halogenpærer er fra mærket Phillips og har et strålende og naturligt lys, som kan dæmpes. Derudover har alle vores halogenpære en levetid, der er dobbelt så lang som en glødepæres.

HUSK: Med led og halogenpærer kan man ikke sammenligne watt-forbruget med lysmængden, da der er tale om to helt forskellige teknologier.