Lysstofrør

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Lysstofrør og glødelamper

Vores lysstofrør og glødelamper er af mærket Phillips og er kendetegnet ved høj kvalitet og lang levetid. Vores sortiment byder både på de klassiske lysstofrør, som fås i en bred vifte af farver, samt vores cirkulære lysstofrør, som åbner op for et hav af designmuligheder.

Fra watt til lumen

Efterhånden som glødepæren og halogenpæren udfaser og mere energivenlige alternativer som LED pæren kommer frem, sker der også et skift i den måde hvorpå vi udregner en pæres lyskapacitet på. Når man har udregnet pærens lyskapacitet i watt, er man gået ud fra strømforbruget og pærens styrke. Alle vores lysstofrør er LED, som er målt i lumen. Lumen er et udtryk for hvor meget lys pæren udsender og dette er noget du bør være opmærksom på, når du skal vælge dit nye LED lysstofrør. Der er to ting man bør være vide før man køber en ny pære med lumen. For det første falder mængden af lys med tiden, dette gælder for alle pære, men er især gældende for energivenlige pærer, eftersom de har en lang levetid. For det andet er det altid en god idé at vælge en pære, med en lidt højere lumenværdi end hvad man ønsker, da man på den møde kan omgå tabet. For at gøre det let for dig at finde ud af hvilke nye LED lysstofrør, der kan erstatte dine gamle med watt, har vi lavet en oversigt.

Nedenfor kan du se en oversigt over værdier fra watt til lumen:

15 watt = 140 lumen

25 watt = 250 lumen

40 watt = 470 lumen

60 watt = 800 lumen

75 watt = 1.050 lumen

100 watt = 1.520 lumen

Udskift selv dine lysstofrør

Hvis du selv ønsker at udskifte dit lysstofrør, er der en meget simpel måde at gøre det på, hvis du ikke ønsker at foretage andre ændringer mens du er i gang. Du starter med at tage dit gamle lysstofrør ned sammen med glimtænder, hvorefter du kan isætte dit nye LED rør samt glimtænder. Her er det vigtigt at være opmærksom på, at der er nogle ting som kan gå galt undervejs, hvis man ikke er opmærksom. Hvis du f.eks. ønsker at udskifte dit lysstofrør med et nyt LED rør, skal du være opmærksom på ændringen i strømstyrken. Selvom dit nye LED lysstofrør bruger mindre strøm, er der en risiko for at dine sikringer kan sprænge, eftersom installationerne i LED lysstofrøret ikke altid passer sammen med elektronikken i lampens armatur. Ligesom ved en hver anden elinstallation er der risiko for stød, når du skal udskifte dit lysstofrør. Alle vores lysstofrør overholder de gældende direktiver, men vi anbefaler altid at slukke for strømmen når du arbejder med elinstallationer. Hvis der er fejl i lysstofrøret fra producentens side, kan det ske, at røret bliver strømledende, mens det er i gang med at blive monteret. Alle Silvans lysstofrør er af høj kvalitet og derfor er det ikke noget vi oplever.