Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Alt til mobil, data & TV

Om det drejer sig om TV’et eller din smartphone, skal du ikke gå ned på udstyr. Hvis du skal trække nye antennekabler, have en forstærker på, udskiftet antennestik eller splittet signalet, finder du alt i antenneudstyr her samt data-udtag til væggen. Du kan også opgradere din mobiltelefon med et holdbart beskyttelsesglas – du finder både beskyttelsesglas til iPhone, Samsung og Huawei. Også opladerkabler og USB-opladere til mobil kan du få udskiftet med nyt, hvis det trænger, eller hvis du blot har brug for en ekstra. Se hele udvalget af tilbehør til mobil, data og TV her på siden.

Få styr på signalet med antennekabler og antennestik

Der skal være styr på udstyret, når det gælder tv’et. Med antennekabler og antennestik fra Silvan kan du skabe installationer i høj kvalitet, der hjælper kvaliteten på dit signal godt på vej. Mange af vores antenne-produkter er mærket YouSee ready og Stofa Approved. Det betyder, at de overholder de standarder, som de to udbydere har sat til udstyret, når de leverer tv-signalet. Du kan sagtens bruge udstyret sammen med andre udbydere også, det er der intet i vejen for.

Få mest ud af dit udstyr med antenneforstærker og -fordeler

For at få mest muligt ud af dit antenne-signal kan det ind imellem være nødvendigt enten at splitte signalet og/eller forstærke det. Det kan let gøres med en antennefordeler og en antenneforstærker. Hvis I f.eks. er flere i husstanden, der gerne vil have glæde af tv-signalet, så får I brug for en antennefordeler, også kaldet signalfordeler. Den kan fås med forskellige antal udgange – fra 2 til 6 – alt afhængigt af dit behov. Vær dog opmærksom på ikke at vælge en med flere udgange end nødvendigt, da det kan forringe signalet.

Skulle signalet være blevet svagere – måske efter det er blevet splittet, eller hvis antennen blot sætter ud ind imellem – så skal du måske se nærmere på en antenneforstærker. Med den kan du nemlig forbedre dit signal markant, så alle de enheder, du har tilsluttet signalet, får det klart og tydeligt igennem. Også her er det vigtigt at vælge den rette, der passer til din installation. Sørg også for at sikre, at den øvrige installation – samlinger, ledninger, stik osv. er af ordentlig kvalitet. Det kan nemlig ikke betale sig at forsøge med en signalforstærker, hvis de andre dele af installationen ikke er i orden.

Mobil-tilbehør – opladere, beskyttelsesglas og covers

Når det gælder udstyr og tilbehør, er der også et hav af muligheder til mobilen. Og i Silvan finder du flere forskellige typer af tilbehør til din smartphone. Beskyt f.eks. din telefon med et mobilcover. Så skåner du både bagside, hjørner og skærm, hvis du skulle være uheldig og tabe din mobil. Du kan gardere dig endnu bedre med et beskyttelsesglas. Du finder beskyttelsesglas til både iPhone, Huawei og Samsung – og til flere modeller fra hvert mærke.

Og du skal naturligvis heller ikke gå ned på strøm. Du finder nemlig også flere forskellige opladerkabler til USB-opladere. De fås i både helt korte på 20 cm og helt op til en ledningslængde på 3 m. Der er altså rig mulighed for at finde en oplader med både det rigtige stik og den rigtige længde til netop dit behov. Og har du ofte brug for at kunne oplade din mobil, når du er på tur i bilen, finder du også en oplader, som du kan sætte til cigarettænderen i bilen. Så uanset, om du er ude eller hjemme, finder du en løsning på dine mobil-opladnings-problemer i Silvan.