Højtalere & høretelefoner

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find højtalere og høretelefoner hos Silvan

Skal du have lyd i hjemmet eller musik med på farten? Så kan du hos Silvan finde et stort udvalg af høretelefoner og højtalere. Det er et varieret udvalg af højtalere, som gør, at du kan skabe de perfekte rammer for fest, hygge og samvær. Du kan også finde de rette høretelefoner, så du kan lytte til musik og podcast på elcyklen, når du studerer, eller hvor du nu skal bruge lyd i ørerne. Flere af vores højtalere og høretelefoner er trådløse, så du kan koble dem til din mobil, tablet eller computer via Bluetooth. Det giver en stor fleksibilitet, at du slipper for ledninger.

Vores høretelefoner og højtalere kommer i mange prisklasser, så det skulle gerne være muligt at finde en, der passer ind i dit budget. I forhold til høretelefoner har vi både in-ear høretelefoner med eller uden ledning og store hovedtelefoner. Højtalere kan du købe hos os, så de passer til at tage med på tur og til brug i hjemmet. Desuden sælger vi også arbejdsradioer, der er en robust form for lydkilde, der passer godt til arbejdsmiljøer med støv og fugt. Se i vores sortiment og bliv inspireret til at finde den højtaler eller høretelefon, som lever op til dine behov.

Hvilken bluetooth-højtaler skal du vælge?

Du skal vælge en højtaler, der lever op til de behov, som du har. Hvis du eksempelvis leder efter en smart transportabel højtaler, som du kan tage med på farten, så kan du finde en sådan hos os. Den kan du eksempelvis bruge, hvis du har brug for noget god og fyldig lyd på strandturen eller til picnicturen. Du kan både bruge den til at spille op til fest og til den stille baggrundsmusik. Vi har også en højtaler, som har et flot flammelignende lys, som du kan bruge som en lyskilde. Den kan skabe en utroligt hyggelig stemning både inden- og udendørs.

Alle vores højtalere kan forbindes med Bluetooth. Det gør, at det er endnu nemmere at tage højtaleren med på farten, da du hurtigt kan forbinde den til mobilen, computeren og flere andre enheder. Typisk kan du forbinde den til en Bluetooth-enhed med en rækkevidde på op til 10 m. Hvis du skal bruge højtaleren i omgivelser med støv og vand, skal du holde øje med den såkaldte IP-klasse. Her vil IP65- eller IP66-klassen være et godt udgangspunkt for en højtaler, da det er en indikation for en relativt høj grad af støv- og vandtæthed. Du bør også holde øje med størrelsen på batteriet, hvis du gerne vil have gavn af højtaleren i lang tid ad gangen.

Hvilke høretelefoner skal du vælge?

Det kan godt kræve en del tid at finde de helt rigtige høretelefoner. Først og fremmest skal du gå efter nogle høretelefoner med god lyd, som også sidder komfortabelt på hovedet og ørerne. Derudover skal du også finde ud af, om du vil have hovedtelefoner eller in-ear høretelefoner. Hvis du vælger at købe høretelefoner med kabel, er det vigtigt, at du finder et kabel, som passer til stikket på din telefon. Sidst, men ikke mindst, skal høretelefoner også gerne have et flot design, så de pynter, når du bruger dem. Læs mere om trådløse hovedtelefoner og in-ear høretelefoner herunder.

Trådløse hovedtelefoner

Trådløse hovedtelefoner bliver mere og mere populære. De er også utroligt smarte, da du er fri for at have en ledning, som er i vejen, når du bruger dem. Det er f.eks., hvis du træner med fitnessudstyr, hvor du gerne vil have så meget bevægelsesfrihed som muligt. Nogle af vores hovedtelefoner er gode til sport, da ørepuderne er lavet af svedresistent materiale. Du skal desuden holde øje med batteritiden, hvis du skal finde de rette trådløse hovedtelefoner. Vores hovedtelefoner har helt op til 36 timers afspilning på en batteriopladning, hvilket gør, at du kan bruge dem i lang tid ad gangen.

In-ear høretelefoner

In-ear høretelefoner er de små ørepropper, som du bruger til at lytte musik med på farten. Vi har in-ear høretelefoner med kabel, som passer til enten mini-jackstick eller lightning-stik (Iphone). Samtidig har vi trådløse in-ear høretelefoner, som også kaldes earbuds. I øvrigt kommer vores earbuds med et genopladeligt etui, så du kan oplade høretelefonerne, mens du er afsted. Derudover har de en spilletid på op til 22 timer på en fuld opladning, hvilket giver en utroligt stor frihed og fleksibilitet, når du lytter til musik eller podcasts. Langt de fleste af vores in-ear høretelefoner kan bruges som headset til opkald.

Fordele ved en arbejdsradio

Kan du også godt lide at have baggrundsmusik, mens du udfører håndværkerarbejde? Men er du samtidig bekymret for, om en radio eller højtaler kan holde til arbejdsmiljøet med masser af støv, kulde og evt. fugt? I så fald er en arbejdsradio et rigtigt godt valg. En arbejdsradio er nemlig lavet til at kunne bruges i barske miljøer. Med en arbejdsradio behøver du altså ikke at være så bekymret over, om højtaleren kan klare støvet osv. fra det omkringliggende miljø. Den er også mere modstandsdygtig over for stød og slag, som er en risiko under håndværkerarbejde.

En anden fordel ved en arbejdsradio er, at den kommer med et smart håndtag, så du hurtigt kan få fat på den, hvis du vil flytte den rundt. Arbejdsradioerne bruger et genopladeligt batteri (se, om det medfølger under produktbeskrivelsen). Nogle af dem kan indgå i et batterisystem, hvor et batteri fungerer på tværs af elværktøj inden for et brand. Mange af arbejdsradioerne har flere muligheder for at spille lyd – det er f.eks. i form af DAB+, Bluetooth og AUX-indgang. Det er god lyd i arbejdsradioerne, som kan spille selv større rum op. Gør derfor håndværkerarbejdet lidt sjovere med en arbejdsradio.