Mobiltilbehør

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find et stort udvalg af mobiltilbehør hos Silvan

For at du kan få det fulde ud af din mobil, er det vigtigt at have det rigtige mobiltilbehør. Typisk vil der medfølge en del tilbehør til mobilen, men det kan alligevel være rart at have noget ekstra mobiltilbehør. Det kan være en ekstra oplader eller ladekabel, så du kan oplade mobilen flere forskellige steder. Derudover kan det være, at du vil beskytte din mobil med skærmbeskyttelse og cover, så du ikke behøver at bekymre dig så meget over ridser eller en ødelagt skærm. Du kan finde dette tilbehør og meget andet hos Silvan. Leder du efter lyd til din mobil, kan du se i vores udvalg af høretelefoner og højttalere.

Når du har fundet det produkt, som du gerne vil have, har du forskellige muligheder for bestilling og levering. En mulighed er, at du kan bestille det til afhentning i en Silvan-butik via ”Click-and-Collect”. Det kræver dog, at butikken har varen på lager. Derudover kan du bestille produktet til levering på din hjemmeadresse eller et afhentningssted. Det er under det enkelte produkt, at du kan se, hvilke muligheder du har levering og bestilling. Du kan naturligvis også besøge en af vores mange Silvan-butikker i hele landet, hvor du kan se vores udvalg af produkter inden for el og belysning samt meget andet.

Sådan slipper du for ridser på skærmen med skærmbeskyttelse

Der kan hurtigt komme ridser på en mobilskærm. Ofte er en mobil i lommen eller en taske, hvor skærmen kan blive ridset af nøgler og mange andre genstande. Desuden er der også en risiko for, at du taber en mobil, hvor skærmen i værste tilfælde kan gå i stykker. Med en skærmbeskyttelse til mobilen kan du minimere risikoen for dette problem. Skærmbeskyttelse er en form for ekstra glas, som monteres uden på mobilskærmen. Det kan nemt monteres, og beskyttelsesglasset ændrer ikke skærmoplevelsen på mobilen. I den enkelte produktbeskrivelse vil der stå beskrevet, hvordan skærmbeskyttelsen skal monteres.

En anden form for beskyttelse til en mobil er et cover. Mens en skærmbeskyttelse specifikt beskytter skærmen, så er et cover en mere generel beskyttelse af mobilen. Coveret placeres rundt om selve mobilen, og det beskytter mobilen imod ridser, skrammer og stød. Sørg for at vælge et cover, som passer til den konkrete type af mobil – i den enkelte produktbeskrivelse vil det være nævnt, hvilken model og mærke coveret passer til. Du skal også huske at vælge den rette størrelse af skærmbeskyttelse. Har du både et cover og en skærmbeskyttelse på din mobil, er den altså langt bedre beskyttet.

Hvilken powerbank og oplader skal du vælge?

En oplader er nødvendig, for at du kan bruge din mobil. Ofte er det ikke helt nok med en enkelt oplader, da du kan have behov for en oplader i både stuen, soveværelset, arbejdspladsen, og hvor du nu ellers opholder dig. Derfor er det heldigt, at du hos Silvan kan finde et stort udvalg af mobilladere. Vi har både ladekabler og adaptere til strømstik. Vi forhandler USB C-kabler, Lightning-kabler og USB A-kabler. Dermed skulle du gerne kunne finde et ladekabel til lige akkurat din mobil. Du kan også finde dem i flere forskellige længder, så du både kan finde et kort og langt ladekabel.

Vil du gerne have strøm med på farten, er det en powerbank, som du skal have fat i. En powerbank er en form for ekstra batteri, der kan oplade dit batteri, hvis det er ved at løbe tør for strøm. Især hvis du er ude på en lang gåtur, cykeltur eller biltur, hvor du ikke har adgang til strøm, er en powerbank god at have. Det kan også være på en festival, hvor der normalt ikke er adgang til opladning af mobilen. Vi har mange typer af powerbanks med forskellig kapacitet – med nogle powerbanks kan du oplade mobilen helt op til 10-15 gange.

Hvorfor skal du vælge en mobilholder og biloplader?

Skal du bruge din mobil i bilen, kan du vælge mobiltilbehør som mobilholdere og bilopladere. Af sikkerhedsmæssige årsager er det meget vigtigt, at du ikke har din mobil i hånden, når du kører – det er i øvrigt heller ikke lovligt. Hvis du skal bruge mobilen i bilen, skal den være fastmonteret på en holder. Herefter kan du bruge den som f.eks. GPS og håndfri tale. Selvom du kan bruge mobilen, hvis den er monteret i en mobilholder, er det stadig vigtigt, at du tænker på sikkerheden og altid er opmærksom på trafikken og omgivelserne. Silvan forhandler flere forskellige mobilholdere, hvor du bl.a. kan finde holdere med trådløs opladning.

Ud over en mobilholder kan du også finde en biloplader. En biloplader vil typisk fungere ved, at den oplader mobilen via bilens tidligere cigarettænder eller dens stikdåse. Typisk har en biloplader både en USB-C- og USB-A-indgang, men læs altid i produktbeskrivelsen for at være helt sikker. Mange moderne biler har indbyggede USB-indgange, så her kan du bare bruge en almindelig oplader. Husk altid at tænke på sikkerheden, når du har mobilen i bilen, da du f.eks. aldrig må bruge mobilen håndholdt. Er du på udkig efter andet til bilen, kan du se i vores udvalg af biltilbehør og bilpleje.