Mobil

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find alt i mobil-tilbehør i Silvan

Man skal aldrig gå ned på udstyr – og det gælder naturligvis også til mobiltelefonen. Derfor finder du i vores sortiment alt i udstyr til din mobil. Beskyt din smartphone med et beskyttelsesglas og et cover, lyt til din yndlingsmusik gennem smarte høretelefoner, eller find de helt rigtige opladerkabler og adapter til netop din mobil. Med det rigtige tilbehør kan du bedre sikre din telefon mod slid og slag og undgå at løbe tør for strøm med en oplader lige ved hånden. Se mere, og find alt vores mobil-tilbehør her på siden.

Slip for ridser – beskyt din smartphone med beskyttelsesglas

Vi kender det nok alle sammen – de trælse ridser, der hurtigt dukker op på smartphonens glasskærm. Det kan være en bekostelig affære at skulle udskifte en skærm på mobilen, men det er der heldigvis råd for. I Silvan finder du nemlig et bredt udvalg af beskyttelsesglas til smartphones, såsom iPhone, Huawei og Samsung. Et beskyttelsesglas er en let og effektiv måde at beskytte skærmen på din mobil – og så er det let at udskifte, hvis du skulle tabe den, og glascoveret går i stykker. Beskyttelsesglassene kommer fra mærket bycph, og de er lavet i et elegant, tyndt design, der er let at montere.

Ud over beskyttelsesglas finder du også mobil-covers til iPhone. Med både et cover og et beskyttelsesglas til din mobil er du godt dækket ind, hvis uheldet er ude. Coveret beskytter kanterne og bagsiden af din telefon, hvor beskyttelsesglasset dækker og beskytter frontglasset. Det skal altså gå rigtigt uheldigt for sig, hvis din mobil ikke overlever et slag eller lignende. Og så er det bare dejligt at vide, at mobilen ikke får unødige ridser i løbet af dagen, når den ligger i enten lommen eller tasken.

Mobil-headset til både sport og hverdag

Høretelefoner til mobilen er næsten uundværlige for de fleste. Og i vores sortiment af mobil-tilbehør finder du høretelefoner til både sport og hverdag. Med dem til sport får du et headset, der sidder fast om bag øret, så det ikke falder ud, hvis du f.eks. løber en tur, træner i fitnesscenteret eller noget helt tredje. Samtidigt er høretelefonerne udstyret med mikrofon, så du let kan tage et opkald, imens du har dem i. Så behøver du ikke afbryde din træning for at tale i håndholdt mobil. Du kan naturligvis også bruge dine sportshøretelefoner til hverdag, hvis du sætter pris på, at de sidder sikkert fast, også til almindeligt brug.

Hvis du er pendler, ofte tager offentlig transport eller bare elsker at have musik i ørene, uanset hvad du laver, så er det almindelige headset helt uundværligt. I Silvan finder du et helt enkelt sæt høretelefoner til din mobil, der kommer med ledning og med mikrofon. Du kan altså også her sagtens klare en telefonsamtale over høretelefonerne, uden at skulle håndholde telefonen. Høretelefonerne er hvide, og du kan let skrue op og ned for musikken på de to knapper, der sidder på ledningen. Så er du klar til enhver opgave, der lige kræver lidt musik for at blive lidt lettere.

Find ladekabel og adapter til din smartphone

En mobil er ikke meget værd, hvis den løber tør for strøm. I Silvan finder du derfor et bredt udvalg af opladerkabler, såsom USB C-kabel, lightning-kabel og et USB-kabel med hele tre forskellige tilslutningsmuligheder. De fås i forskellige længder, så du kan finde netop det opladerkabel, der passer til dit behov – de fås i både 1, 2 og 3 meters længde og også helt ned til 20 cm. Derudover har vi også en oplader-adapter med USB-tilslutning, hvor du kan sætte stort set ethvert opladerkabel i. Og hvis du ofte er på farten, finder du også en adapter, som du kan sætte i cigarettænderen i bilen.