Cypres Ellwoodii, Chamaecyparis Lawsoniana Ellwoodii

  • Placeres i sol/halvskygge
  • Vandes regelmæssigt
  • Begrænset gødning
  • Plantes i veldrænet og nærigsrig muldjord
<h2>Stedsegrøn cypres til din have eller terrasse</h2><p>Cypres Ellwoodii er én af mange i cypres-familien, og denne specifikke art er én af de mest udbredte i danske haver, parker og på kirkegårde. Den stedsegrønne cypres er et mellemhøjt træ med en tæt vækst af grågrønne nåle, der bliver stålblå om vinteren. Cypressen har en karakteristisk søjleformet vækst og bruges ofte i høje beplantninger.</p><br><h2>En hårdfør plante</h2><p>Cypres Ellwoodii er en meget hårdfør plante, der står grønt hele året rundt. Planten trives bedst på en solrig placering eller i halvskygge, og den vil gerne stå i læ. Cypres vokser bedst i en fugtig og veldrænet muldjord med næring. Planten vokser langsomt, men er en hårdfør plante, der oftest ses i små haver eller bede. Skal din cypres i haven, kan den udplantes i april-maj eller august-september.</p>
Jul / Juledekorationer / Juleplanter & pyntegrønt
Diameter
Højde
36,95
36.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Stedsegrøn cypres til din have eller terrasse

Cypres Ellwoodii er én af mange i cypres-familien, og denne specifikke art er én af de mest udbredte i danske haver, parker og på kirkegårde. Den stedsegrønne cypres er et mellemhøjt træ med en tæt vækst af grågrønne nåle, der bliver stålblå om vinteren. Cypressen har en karakteristisk søjleformet vækst og bruges ofte i høje beplantninger.


En hårdfør plante

Cypres Ellwoodii er en meget hårdfør plante, der står grønt hele året rundt. Planten trives bedst på en solrig placering eller i halvskygge, og den vil gerne stå i læ. Cypres vokser bedst i en fugtig og veldrænet muldjord med næring. Planten vokser langsomt, men er en hårdfør plante, der oftest ses i små haver eller bede. Skal din cypres i haven, kan den udplantes i april-maj eller august-september.

Tekniske spec attributer

AnvendelsesområdeInden- og udendørs
Diameter11 cm
GødningGødes meget begrænset
Højde35 cm
JordVeldrænet og nærigsrig muldjord
PlaceringPlaceres i sol/halvskygge
SortChamaecyparis lawsoniana Ellwoodii
VandingRegelmæssig
Varenummer7300#9728285

Mål attributer