Fila Matt, Matvoks, 1 L

  • Anvend til beskyttelse og vedligeholdelse af indendørs gulve
  • Har en udglattende effekt med naturligt look
  • Snavs- og støvafvisende – indhold: 1 ltr.
  • Blandingsforhold: 200 ml vand pr. ltr. produkt
<h2>Voks til indendørs gulve – beskyttelse og vedligeholdelse</h2><p>Med Fila Matt får du en voks med naturlig mat effekt. Den bruges til beskyttelse og vedligeholdelse af indendørs gulve af terracotta, klinker, antik marmor og matte natursten. Den er perfekt til indendørs vægge af mursten og natursten, på pyntebeklædninger af gips, rekonstrueret sten samt cement til at forhindre tilstøvning og give en overfladeforstærkning. Med voksen giver du overfladen en udglattende effekt med et naturligt look. Den er snavs- og støvafvisende.<br><br>Fila Matt indeholder 1 ltr. og har et blandingsforhold på 200 ml vand pr. ltr. produkt. Når du skal i gang med at påføre voksen, skal du gøre det på en tør og ren overflade. Når du har påført voksen 1 gang, skal du vente ca. 1 time, til det er helt tørt, før du kan påføre yderligere et lag på tværs i forhold til det første lag. Når det er tørt efter ca. en halv time, kan gulvet betrædes. Opbevares ved 5-30 grader. Påføres ved 10-30 grader. OBS! Må ikke benyttes på udendørs gulve og i vådrum.</p>
Byggematerialer / Fliser & Klinker / Tilbehør til Fliser & Klinker
209,95
209.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Voks til indendørs gulve – beskyttelse og vedligeholdelse

Med Fila Matt får du en voks med naturlig mat effekt. Den bruges til beskyttelse og vedligeholdelse af indendørs gulve af terracotta, klinker, antik marmor og matte natursten. Den er perfekt til indendørs vægge af mursten og natursten, på pyntebeklædninger af gips, rekonstrueret sten samt cement til at forhindre tilstøvning og give en overfladeforstærkning. Med voksen giver du overfladen en udglattende effekt med et naturligt look. Den er snavs- og støvafvisende.

Fila Matt indeholder 1 ltr. og har et blandingsforhold på 200 ml vand pr. ltr. produkt. Når du skal i gang med at påføre voksen, skal du gøre det på en tør og ren overflade. Når du har påført voksen 1 gang, skal du vente ca. 1 time, til det er helt tørt, før du kan påføre yderligere et lag på tværs i forhold til det første lag. Når det er tørt efter ca. en halv time, kan gulvet betrædes. Opbevares ved 5-30 grader. Påføres ved 10-30 grader. OBS! Må ikke benyttes på udendørs gulve og i vådrum.

Tekniske spec attributer

ModelMatt
SortimentFair pris hver dag
Størrelse1 L
Varenummer6880#9660947

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)16.5
Pakkelængde (cm)8
Pakkevægt (kg)1.2
Pakkebredde (cm)12