Frøslev, Forskallingsbræt, 19x50 mm x 240 cm, trykimprægneret, ru

  • Trykimprægneret fyr
  • PEFC-certificeret
  • Bruges til at danne skelettet i byggeri
  • T: 19 mm x B: 50 mm x L: 240 cm
<h2>Forskallingsbræt til dit næste byggeprojekt</h2><p>Mangler du brædder til konstruktionen i dit byggeprojekt? Her finder du dette PEFC-mærket forskallingsbræt med seksta-kvalitet, der kan danne for byggeriets skelet. Du får en stærk og holdbar klemliste, der ofte kun bruges i byggekonstruktioner. Denne seksta-klassificering har ingen betydning for kvaliteten og styrken af træet. Det er udelukkende pga. dens udseende, at man "gemmer" den væk i konstruktionen, og det er grunden til at den har denne klassificering.<br><br>Du får denne afstandsliste, der er fremstillet af trykimprægneret fyrretræ, som indebærer, at det har fået træbeskyttelse mod råd, svampe- og insektangreb. Endvidere leveres forskallingsbrættet med ru overflade, og det åler T: 19 mm x B: 50 mm x L: 240 cm.</p><br><h2>Få levereret direkte til din hjemmeadresse</h2><p>Hos Silvan har vi gjort det nemt for dig at få dine trævarer leveret direkte hjem. Du vælger bare de brædder, lægter eller andre trætyper du skal bruge, og så tager vi os af resten. Du slipper dermed for besværet ved selv at hente og transportere varerne, da vi leverer direkte til din adresse. Fragten koster kun 1199,- uanset mængden. Så er det nemmere end nogensinde før at få gang i dit projekt.</p>
Byggematerialer / Træ & plader / Træ - trykimprægneret
9,15 pr. m21,95
21.95
Price Runner
stk
m

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Forskallingsbræt til dit næste byggeprojekt

Mangler du brædder til konstruktionen i dit byggeprojekt? Her finder du dette PEFC-mærket forskallingsbræt med seksta-kvalitet, der kan danne for byggeriets skelet. Du får en stærk og holdbar klemliste, der ofte kun bruges i byggekonstruktioner. Denne seksta-klassificering har ingen betydning for kvaliteten og styrken af træet. Det er udelukkende pga. dens udseende, at man "gemmer" den væk i konstruktionen, og det er grunden til at den har denne klassificering.

Du får denne afstandsliste, der er fremstillet af trykimprægneret fyrretræ, som indebærer, at det har fået træbeskyttelse mod råd, svampe- og insektangreb. Endvidere leveres forskallingsbrættet med ru overflade, og det åler T: 19 mm x B: 50 mm x L: 240 cm.


Få levereret direkte til din hjemmeadresse

Hos Silvan har vi gjort det nemt for dig at få dine trævarer leveret direkte hjem. Du vælger bare de brædder, lægter eller andre trætyper du skal bruge, og så tager vi os af resten. Du slipper dermed for besværet ved selv at hente og transportere varerne, da vi leverer direkte til din adresse. Fragten koster kun 1199,- uanset mængden. Så er det nemmere end nogensinde før at få gang i dit projekt.

Tekniske spec attributer

BehandlingTrykimprægneret
Bredde50 mm
CertificeringPEFC
Højde19 mm
Længde240 cm
MaterialeFyrretræ
OverfladeRu
Tykkelse19 mm
Varenummer7710#9805878

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)1.9
Pakkelængde (cm)240
Pakkevægt (kg)1.14
Pakkebredde (cm)5