Kokardeblomst, Gaillardia x grandiflora arizona sun, Ø21 cm

  • Placeres solrigt
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes meget begrænset
  • Ø: 21 cm
<h2>Farvestrålende kokardeblomst til havens bede</h2><p>Denne iøjefaldende og farverige sommerblomst er også kendt under navnet kokardeblomst, og den vil pryde ethvert bed i haven. Haveplanten har store, marguerit -lignende blomster med røde kronblade, der gradvist skifter til gule spidser, og en midte, der er gul og orange. Bladene er grønne og aflange. Planten tiltrækker bier, sommerfugle og andre insekter, hvilket gør den til en god plante for biodiversitet i haven.<br><br>Gaillardia x grandiflora arizona sun foretrækker en solrig placering i haven og trives bedst i veldrænet havejord. Planten er tørketolerant, når den først er etableret. Men den har brug for regelmæssig vanding – især i tørre perioder men undgå overvanding – for at blomstre på flottestevis. Den kræver begrænset med gødning.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Haveplanter
119,95
119.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Farvestrålende kokardeblomst til havens bede

Denne iøjefaldende og farverige sommerblomst er også kendt under navnet kokardeblomst, og den vil pryde ethvert bed i haven. Haveplanten har store, marguerit -lignende blomster med røde kronblade, der gradvist skifter til gule spidser, og en midte, der er gul og orange. Bladene er grønne og aflange. Planten tiltrækker bier, sommerfugle og andre insekter, hvilket gør den til en god plante for biodiversitet i haven.

Gaillardia x grandiflora arizona sun foretrækker en solrig placering i haven og trives bedst i veldrænet havejord. Planten er tørketolerant, når den først er etableret. Men den har brug for regelmæssig vanding – især i tørre perioder men undgå overvanding – for at blomstre på flottestevis. Den kræver begrænset med gødning.

Tekniske spec attributer

Diameter21 cm
GødningMeget begrænset
Højde30 cm
JordVeldrænet havejord
PlaceringSolrigt
SortGaillardia x grandiflora arizona sun
VandingRegelmæssigt
Varenummer7300#9863373

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)60
Pakkelængde (cm)28
Pakkevægt (kg)2.3
Pakkebredde (cm)28