Pragtkærte, Gaura lindheimeri gaudi red, Ø21 cm

  • Placeres i sol/halvskygge
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes 1-2 gange i løbet af foråret
  • Ø: 21 cm
<h2>Flot pragtkærte med pinke og mørkerøde toner</h2><p>Denne flotte pragtkærte er en smuk sommerplante, som vil pryde enhver krukke i haven, hvor den vil tilføje liv til omgivelserne. Blomsten har fine, smalle grønne blade med et strejf af røde noter. Den har mørkerøde knopper og stængler med mørkerosa og -pink blomster. Sommerblomsten har lang blomstringstid, og den vil blomster i juni/juli og igen i september/oktober.<br><br>Gaura lindheimeri gaudi red trives i en placering med sol og delvis skygge, og den foretrækker at blive udplantet i krukkejord. Regelmæssig vanding er vigtig i etableringsfasen, men den bør ikke overvandes. Du kan med fordel gøde planten 1-2 gange i løbet af foråret.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Haveplanter
119,95
119.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Flot pragtkærte med pinke og mørkerøde toner

Denne flotte pragtkærte er en smuk sommerplante, som vil pryde enhver krukke i haven, hvor den vil tilføje liv til omgivelserne. Blomsten har fine, smalle grønne blade med et strejf af røde noter. Den har mørkerøde knopper og stængler med mørkerosa og -pink blomster. Sommerblomsten har lang blomstringstid, og den vil blomster i juni/juli og igen i september/oktober.

Gaura lindheimeri gaudi red trives i en placering med sol og delvis skygge, og den foretrækker at blive udplantet i krukkejord. Regelmæssig vanding er vigtig i etableringsfasen, men den bør ikke overvandes. Du kan med fordel gøde planten 1-2 gange i løbet af foråret.

Tekniske spec attributer

Diameter21 cm
Gødning1-2 gange i løbet af foråret
Højde30 cm
JordVeldrænet havejord
PlaceringSol/halvskygge
SortGaura lindheimeri gaudi red
VandingRegelmæssigt
Varenummer7300#9863394

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)60
Pakkelængde (cm)28
Pakkevægt (kg)2.3
Pakkebredde (cm)28