Bromelia, Guzmania Melissa, Ø12 cm

  • Placeres lyst, men ikke i direkte sollys
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes ca. hver tredje vanding i vækstperioden
  • Plantes i delvist drænende & vandholdende jord
<h2>Bromelia med flot orange blomst</h2><p>Guzmania Melissa er en superflot Bromeliaplante, som har de flotte, aflange, grønne blade, der spreder sig ud fra midten af. Blomsten, som også kommer op i midten, har dejlige orange kronblade, der lidt ligesom de grønne blade spreder sig ud i et flot mønster fra midten. Det er den perfekte stueplante, hvis du har en placering med meget indirekte eller filtreret sollys. Planten kommer i en god Ø: 12 cm potte og er ca. 50 cm i alt i højden.<br><br>Du kan omplante Bromelia i en helt normal pottemuld – de vil gerne have meget indirekte lys, men ikke direkte sollys. Vi anbefaler, at du gøder ved ca. hver tredje vanding, når planten er i vækstperioden. Du kan også gøde ved hver vanding, hvis du fortynder din plantegødning mere end normalt. Juvelblomsten skal gerne vandes regelmæssigt – du bør ikke lade den tørre helt ud imellem vandinger, men pas også på med overvanding.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Stueplanter
99,95
99.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Bromelia med flot orange blomst

Guzmania Melissa er en superflot Bromeliaplante, som har de flotte, aflange, grønne blade, der spreder sig ud fra midten af. Blomsten, som også kommer op i midten, har dejlige orange kronblade, der lidt ligesom de grønne blade spreder sig ud i et flot mønster fra midten. Det er den perfekte stueplante, hvis du har en placering med meget indirekte eller filtreret sollys. Planten kommer i en god Ø: 12 cm potte og er ca. 50 cm i alt i højden.

Du kan omplante Bromelia i en helt normal pottemuld – de vil gerne have meget indirekte lys, men ikke direkte sollys. Vi anbefaler, at du gøder ved ca. hver tredje vanding, når planten er i vækstperioden. Du kan også gøde ved hver vanding, hvis du fortynder din plantegødning mere end normalt. Juvelblomsten skal gerne vandes regelmæssigt – du bør ikke lade den tørre helt ud imellem vandinger, men pas også på med overvanding.

Tekniske spec attributer

Diameter12 cm
FarveOrange
GødningHver tredje vanding i vækstperioden
Højde50 cm
JordPottemuld
PlaceringLyst, men ikke i direkte sollys
VandingRegelmæssigt
Varenummer7300#9856082

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)55
Pakkelængde (cm)20
Pakkevægt (kg)0.5
Pakkebredde (cm)20