Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Alt du skal bruge til haven

Her kan du finde alt du skal bruge til haven og i din fritid. Uanset om du skal lægge nye fliser, leder efter nye haveredskaber, er på udkig efter drivhus eller nye havemøbler. Havesæsonen starter her i kategorien Have og fritid.

Havemaskiner og haveredskaber

Vi har et stort udvalg af haveredskaber og havemaskiner, så du kan skabe lige den have du ønsker. Find haveredskaber med ergonomisk greb, der gør havearbejdet til en leg eller en større havemaskine, der kan klare det hårde havearbejde. Vi har både eldrevne og benzindrevne havemaskiner som blandt andet hækkeklippere, plæneklippere, kædesave, græstrimmere, buskrydder og havefræsere, som kan hjælpe dig når håndkraft ikke rækker.


Jord, planter og bede

Du kan også finde alt til dine blomsterbede i haven eller altankasser til altanen. Vi har alt fra blomsterfrø og -løg til planter og alt du skal bruge til græsplænen.

Med den rette jord og gødning, kan du undgå det værste ukrudt men ellers må du i gang med hakkejern, mælkebøttejernet eller ukrudtsbrænderen. Synes du ikke at det er nok at anvende hakkejernet, når ukrudtet skal fjernes, kan du med fordel anvende vores specielle, miljøvenlige ukrudtsmidler. Du kan også finde ukrudtsmiddel til græs, så du kan holde din plæne pæn.

Vil du undgå ubudne gæster i haven som myrer, snegle eller andre insekter, forhandler vi forskellige effektive insektmidler, så du kan blive kvit med de små kryb.

Hvis sommeren bliver varm, tør og god kan vanding af havens planter og buske være nødvendigt. Her kan anvendes et vandingsanlæg, hvis du skal vande meget og ellers må du ud med vandkanden. En miljørigtig løsning, kan være at opsamle regnvandet i en regnvandstønde, som så kan anvendes til at vande dine planter med.


Robotplæneklipper og højtryksrenser

Det er også her du finder de populære robotplæneklippere, der nemt kan klare græsslåningsarbejdet for dig, så du kan bruge tiden på andet havearbejde. En robotplæneklipper kan også afhjælpe dig med for meget mos og ukrudt i græsplænen med den smarte bio-klip teknik.

Skal du til gengæld holde terrassen pæn er en højtryksrenser en god investering. En højtryksrenser kan nemt rense terrassen for alger og andre belægninger, der kan være svære at få af. Højtryksrenseren kan med fordel også anvendes på for eksempel taget. Vær dog opmærksom på at tjekke tag og fliser, inden du anvenderhøjtryksrenseren, da ikke alle overflader kan tåle en hård behandling.


Drivhuse og orangerier

Har du plads i haven til et drivhus, kan du også finde vores store udvalg fra Vitavia her. Her kan du finde forskellige modeller, alt fra vægdrivhuse til de større orangerier. Vores drivhuse kan fås med forskellige profiler, enten grønne, sorte, hvide eller aluminiumsfarvede profiler. Desuden har du valget i mellem polycarbonat plader eller drivhusglas, et eller flere vinduer eller med praktiske skydedøre, så du nemt kan få trillebøren ind og ud af drivhuset.

Med et drivhus kan du dyrke sæsonens lækre bær og frugter eller dyrke smukke blomster. Med et orangeri i haven, kan du indrette din egen lille oase, og kan nyde haven – også hen på de køligere efterårsmåneder, så du med drivhuset kan forlænge havesæsonen.

Har du en gårdhave kan et mindre vægdrivhus være den rette løsning. Et vægdrivhus optager mindre plads og en anden fordel er, at varmen fra muren absorberes i drivhuset.


Redskabsskur, garager og carporte

Er du i stedet på udkig efter et redskabsrum eller skur, hvor der kan være plads til cykler eller haveredskaber, er det også her i kategorien du finder dette.

Mange vælger også at installere et redskabsskur i den ene ende af carporten, for en mere stabil konstruktion og er praktisk som ekstra opbevaring. Det kan også være at du hellere vil have en garage, som oftest er mere frostfri end en carport, da en garage både er udstyret med væg og garageport.


Havemøbler

Til de lange sommeraftener på terrasse er det også lækker med et godt havemøbelsæt eller loungemøbelsæt. Vi har et stort udvalg af havemøbler i forskellige materialer, som for eksempel de vedligeholdelsesfrie nonwood havemøbler og havemøbler i polyrattan. Er du til de mere klassiske havemøbler hat vi både haveborde og havestole i blandt andet teaktræ, som er FSC-mærket. Det er også her du finder det klassiske cafesæt, hvis du har en mindre terrasse eller til for eksempel altanen. Du kan også få borde og bænkesæt i træ, som blandt andet er praktiske til børn eller børnebørn.


Terrassevarmer og parasoller

Vil du nyde udelivet på terrassen mest muligt, er det også en god idé at anskaffe sig en parasol og en terrassevarmer. Parasollen kan afskærme for solens skarpe stråler mens en terrassevarmer kan forlænge aftenerne på terrassen, hvis det skulle blive lidt køligt, og du kan både få terrassevarmere, som fungerer på gas eller el.


Grill, bålfad og havepejs

Om sommeren bruger vi meget tid på terrassen og mange af os danskere kan godt lide at grille og tilberede maden udendørs. Vi forhandler både gasgrill og kulgrill i mærker som Weber og Broil King og det er også her du finder alt det tilbehør di skal bruge til grillen.

Det kan også være at den står på snobrød med børnene og med et bålfad eller en havepejs, kan du også skabe mange timers sjov og hygge på terrassen eller i haven.


Plads til leg i haven

Har du børn, skal der også være plads til leg i haven. Måske skal der hoppes på trampolin eller leges på gyngestativ og legetårn eller i legehus. Alle vores legeredskaber er selvfølgelig i højeste kvalitet og sikkerhed og alle vores trampoliner leveres med sikkerhedsnet. Læs desuden vores guidelines for placeringen af trampolinen under produktet.