Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Alt du skal bruge til haven

På denne side kan du finde alt, som du har brug for til din have og flere af dine fritidsinteresser. Det er lige fra havehegn til græs til pool og spa. Dermed kan du få en have, der både er flot, og som har mulighed for en masse sjove aktiviteter. Er du haveejer, bør du nemlig prioritere at pleje haven, hvis du ønsker at få en flot prydhave, som du kan vise stolt frem for familie og venner. Har du en masse havebed med blomster og buske, eller vil du gerne have en køkkenhave fyldt med grøntsager og frugter, kan du også finde udstyret til det på denne side.

Er du bil- eller cykelejer, og vil du gerne have udstyr til dit transportmiddel? Så kan du også finde det her, hvor du bl.a. kan købe cykellygter, elektroniske p-skiver, tagbøjler, tagbokse og meget andet tilbehør. Vi har altså et bredt og varieret udvalg af produkter til haven og fritid. Din have kræver et stort udvalg af udstyr, så du både kan få vandet planter og ryddet op i haveaffaldet. Desuden er det en god idé, at du køber udstyret i god kvalitet, så det kan holde i mange år. Det er altid dejligt at kunne lave havearbejdet med maskiner og redskaber, der kan holde til lidt af hvert.

Havemaskiner og haveredskaber

Havemaskiner og haveredskaber er nødvendige i enhver have. Hvilke havemaskiner og haveredskaber du skal vælge, afhænger af typen på din have og dens størrelse. Har du f.eks. en græsplæne på din grund, skal du eje en plæneklipper. Her kan du hos Silvan finde flere forskellige græsslåmaskiner, eksempelvis plæneklippere med benzin og el, robotplæneklippere, cylinderklippere og græstrimmere. Du kan altså få en græsslåmaskine til enhver type af græsplæne. Hvis du har buske eller træer, kan du også finde motorsave, buskryddere og hækkeklippere. I vores udvalg af havemaskiner kan du finde adskillige andre typer af havemaskiner, så du kan få styr på din have.

Haveredskaber er også nødvendige i enhver have. Bl.a. er det svært for en haveejer at undvære en rive, når der skal fjernes haveaffald, eller bedene skal rives flotte. Derudover kan du også finde skovle og spader til at grave ud til nye planter eller andre haveprojekter. Samtidig kan du finde hækkesakse og grensakse til at få styr på vildtvoksende træer og buske. Og når ukrudtet er ved at overtage i havebedene eller fliser, kan du anskaffe dig skuffejern og fliserensere. Efter at du har brugt haveredskaberne til arbejdet i haven, kan du med fordel anskaffe dig et redskabsskur, hvor redskaberne kan ligge i ly for regn og vind.

Jord, græs og planter

Har du planer om at få en ny græsplæne, kan du finde alt til at skulle skabe en ny plæne hos Silvan. Hvad enten du foretrækker græsfrø eller rullegræs til at gro en ny plæne, har vi det i vores sortiment. For at få en ny plæne er det ofte nødvendigt med plænegødning eller jordforbedring. Det kan du heldigvis også finde hos os. Er du på udkig efter andre former for gødning til f.eks. blomster, finder du det hos os. Hvis du er ved at være lidt træt af ukrudt og skadedyr i haven, kan det være en god idé at bruge skadedyrbekæmpelse og ukrudtsmiddel.

Blomster og planter er selve udgangspunktet for at få en vellykket have. Her bør du derfor ikke spare, hvis du vil have en frodig og levende have. Vi har f.eks. et stort udvalg af haveplanter, som kan give dig en flot og farverig have. Er du mere til den spiselige have, har vi heldigvis også planter til køkkenhaven samt krydderurter. Du kan også finde altankasser og krukker til at skabe en smuk altan eller terrasse. Stueplanter kan du bruge indenfor til at få liv, farver og godt indeklima i hjemmet. Blomster, planter og krukker er du altså sikker på at finde et stort og varieret udvalg af hos Silvan.

Drivhuse og orangerier

Et drivhus er en af de bedste tilføjelser til haven. Det sikrer dig en hurtig adgang til friske grøntsager og frugter, hvilket ellers kan være svært at gro i det danske klima. Du kan finde mange forskellige former for drivhuse hos os. Det er bl.a. lille vægdrivhus eller minidrivhus, der passer til det mindre udeområde. Drømmer du om et stort drivhus, hvor du kan have plads til en masse flotte planter og måske endda også et par havemøbler, finder du også store drivhuse i høj kvalitet i vores sortiment. Drivhusene er enten lavet i glas eller polycarbonat.

Orangerier er helt særlig form for drivhuse. Det kan beskrives som en form for stort drivhus, der er helt oplagt til at blive brugt til både at gro planter og at opholde sig. Med et orangeri kan du få et ekstra opholdsrum i haven, der kan fungere som en udestue. Har du en stor have, og vil du gerne have et hyggeligt sted til ophold og planter, er et orangeri derfor værd at overveje. Orangerier er også flotte tilføjelser til haven, så du kan æstetisk løfte din have til et nyt niveau, i tilfælde af at du køber en til haven.

Grill og havemøbler

Grill på terrassen er helt perfekt til hygge på de lune sommeraftener. Silvan har et bredt udvalg af grilltyper, der passer til alle behov. Du kan både finde gasgrill, elgrill, kuglegrill og træpillegrill. Dermed kan du finde en grilltype, der falder i din smag. Vil du gerne skabe endnu mere hygge i haven og på terrassen, kan du tilføje bålfade, havepejse eller bålstativer til at få ekstra hygge med levende ild. Du kan endda finde en pizzaovn i vores sortiment, så du kan få frisklavede pizzaer. Gå derfor ikke ned på udstyr til hverken grill eller bål.

Til hygge og samvær i haven hører der sig også gode havemøbler. Havemøbler kommer i mange varianter – lige fra haveborde til hængekøjer. Et loungesæt er f.eks. perfekt til at sidde behageligt og nyde solen og en kop kaffe. Vil du gerne have læ for sol og vind, kan du finde havemøbler som solsejl og parasoller. Hvis du virkelig vil slænge dig i solen, kan du overveje en solseng, du kan ligge behageligt på. Til fest eller andre former for ophold i haven, er pavilloner en oplagt tilføjelse i haven. Vi har pavilloner i små og størrelser, der er lukkede eller åbne.

Leg og fritid

Til leg og fritid kan du finde et stort udvalg hos os. Skal du have underholdning til børnene i haven, har vi både legehuse, legetårne, sandkasser, havespil og legetøj. Derudover har vi flere forskellige trampoliner, som du og børnene kan hoppe på. Vi har endda saunaer til både indendørs og udendørs. Til de varme sommerdage er det dejligt at kunne springe i koldt vand. Det får du mulighed for, hvis du køber et badebassin eller en pool til haven. Vil du gerne blive varmet op i et vildmarksbad eller udespa på de kolde vinterdage, finder du dette hos os.

Står sommerferien på campingtur i naturen eller på campingpladser, kan du med fordel handle hos Silvan. Bl.a. har vi telte, luftmadrasser og soveposer i sortimentet. Det sikrer dig en god nats søvn i den frie natur. Festivalteltene kan du tage med på festivalerne rundt i det danske land. Til den mere eksklusive telttur kan du finde glampingtelte. Herudover finder du en masse andet campingudstyr såsom campingstole, campingkogeblus og kølebokse. Bliv dermed klar til din campingtur i bil eller på gåben ved se vores produkter til camping enten her på siden eller i din lokale Silvan.