Bilpleje & biltilbehør

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Bilpleje: Sådan vedligeholder du din bil

I Silvan finder du et stort udvalg af redskaber og byggematerialer til hus og have. Men vi har faktisk også et stort udvalg af tilbehør og pleje til din bil. Og er der noget bedre, end en velplejet og rengjort bil? I vores sortiment finder du alt fra elektroniske p-skiver, bak- og dashkamera til autopærer, donkrafte, cykelholdere, motorolie, pleje- og rensemidler. Vi har også mindre dele som bl.a. han- og hunstik, traileradaptere, skruesæt til nummerplade og fladsikringer. Du har altså også mulighed for at gøre-det-selv, når det kommer til pleje og småreparationer af bilen. Det giver dig både nogle små gode weekendprojekter, og sparer måske en smule på mekanikerregningen i længden.

Du kan måske ikke selv fremtvinge duften af ny bil, men med bilplejeprodukter fra Silvan, kan du komme rigtig tæt på. Vi har alt det udstyr du skal bruge, for at få bilen til at skinne både ude og inde. Til den udendørs del har vi både autoshampoo, svampe og vaskebørster, mikrofiberklude, fælgrens og fælgbørster. Og for, at alt skal køre gnidningsfrit, har vi også silikone på spray eller med pensel til gummilisterne ved bildøren samt låseolie. Derudover finder du også et udvalg af plejeprodukter til kabinen. Vi har både læderpleje, vinylpleje, ruderens m.m., og også måttesæt til bunden af bilen. Du finder altså alt du skal bruge, for at få bilen til at skinne som ny i Silvan.

Hvilken cykelholder skal du vælge?

Med en praktisk cykelholder kan du få hele familiens cykler med, når I skal på tur. Det er helt ideelt, hvis I f.eks. elsker at opleve forskellige steder, både i og udenfor landets grænser. Pak blot bilen, sæt cykelstativet og cyklerne på, og så afsted. I Silvan finder du et bredt udvalg af cykelholdere fra Tourgear til ethvert behov. De er fremstillet i kvalitetsmaterialer, så du kan være sikker på, at dine cykler er i gode og sikre hænder under kørslen. I vores sortiment finder du mange forskellige varianter af cykelholdere. Vi har både de helt små holdere til én enkelt cykel og holdere, der kan bære helt op til fire cykler.

Mange af cykelholderne er lavet til at montere på anhængertrækket. Vi har dog også flere modeller, der kan monteres på bagklappen, hvis du ikke har anhængertræk. Eller, hvis du f.eks. har en trailer eller campingvogn på trækket i forvejen. Du har endda også mulighed for at få en cykelholder til taget på din bil. På den måde sikrer du, at cyklerne ikke tager noget af dit udsyn, hvis du f.eks. skal på en længere tur på motorvej eller lignende. Der er altså ingen undskyldning for ikke at tage cyklerne med på ferie. På den måde kan I skabe en aktiv ferie, hvor I både får oplevelser og motion på samme tid.

Sådan slipper du for parkeringsbøder

Er du træt af at skulle sætte p-skiven? Og måske endnu mere træt af, når du glemmer det? Så er en elektronisk p-skive den helt rigtige løsning for dig. Med den slipper du nemlig for at skulle bekymre dig om at sætte p-skiven korrekt, når du parkerer. Det eneste du skal sørge for er, at der er batterier i p-skiven og naturligvis parkere lovligt. Så undgår du de trælse parkeringsafgifter, og du kan bruge pengene på noget lidt sjovere. I Silvan har vi flere forskellige modeller af elektroniske p-skiver fra både Go Park og Park-n-Go. Du kan derfor med garanti finde én, der passer til både din smag og din pengepung.

Biltilbehør: Kom sikkert igennem trafikken 

Der er mange faktorer, der spiller ind, når det gælder sikker kørsel i bil. I Silvan har vi et stort udvalg af biltilbehør, der er med til at optimere sikkerheden. Du finder f.eks. det helt basale sikkerhedsudstyr til bilen som advarselstrekant og gul sikkerhedsvest. Det er ting, der fast bør ligge i bagagerummet. Vi har også et stort udvalg af surringsbånd og bagageremme, både med og uden elastiksnor. De er praktiske, hvis du til tider skal fragte noget stort, hvor bagagesmækken ikke kan lukkes. Her er det vigtigt, at bagklappen på bilen bliver godt bundet fast. De er også uundværlige, hvis du skal have spændt ting fast på traileren.

En stor del af sikkerheden, når du kører, er naturligvis også, at du kan se ud ad ruderne. Det er derfor vigtigt, at du altid har nok sprinklervæske på. Ruderne bliver hurtigt snavsede under kørsel og det er derfor vigtigt, at du kan rense dem af med sprinklervæsken. Hos os finder du både vintersprinklervæske og sommersprinklervæske. I de kolde måneder er det også en god idé at have både isskraber, isfjerner og en dugsvamp i bilen. På den måde er du altid sikker på, at du kan få rengjort ruderne, uanset vejret. I vores sortiment af biltilbehør finder du også autopærer, reflekser, pulverslukker, startkabler og meget mere. Alt sammen produkter, der medvirker til, at du kan komme sikkert fra a til b.