Bilpleje & biltilbehør

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find bilpleje og biltilbehør hos Silvan

Hvis du har en bil, er det vigtigt, at du vedligeholder den, så den kan holde sig flot og brugbar i så lang tid som muligt. Desuden er det også en god idé at købe tilbehør og udstyr til bilen, så du kan få mere ud af den. Nogle former for bilpleje og -tilbehør er helt nødvendige, for at bilen kan fungere, mens andre bilprodukter i højere grad kan optimere bilen. Silvan har et stort udvalg af pleje og tilbehør til biler, som både inkluderer produkter til forbedring af sikkerheden, bilrengøring, bagagerum, reservedele og meget andet.

Du kan også finde andre former for bilpleje og biludstyr hos os. Vi forhandler f.eks. motorolie, som er helt nødvendigt for, at du kan holde bilen kørende. Vi har motorolie til flere forskellige former for køretøjer. Derudover skal du også have en p-skive til din bil. Her kan du finde almindelige p-skiver, men vi har også elektroniske p-skiver i vores sortiment. En elektronisk p-skive er smart, da den automatisk kan stille p-tiden, når du parkerer. Nogle af p-skiverne bliver også opladt af solceller, så de kan holde i lang tid, uden at du skal skifte batteri. Læs mere om de elektroniske p-skiver under det enkelte produkt.

Få ekstra plads i bilen med tagboks og bagageboks

Hvis du skal transportere meget bagage i bilen – eksempelvis hvis du skal på ferie – kan det være, at der ikke helt er plads til al bagagen i bilen. Derfor kan du få behov for ekstra bagageplads, og her kan du med fordel tilkøbe en tagboks og bagageboks. Med en tagboks får du mere plads til bagage på taget – hvis du vil have en tagboks, skal du også huske at købe tagbøjler med, som tagboksen skal monteres på. En bagageboks er et godt alternativ – eller supplement – til en tagboks. Den er nemmere at montere og at komme til end en tagboks, da den skal monteres på anhængertrækket, så du kan hurtigere få adgang til din bagage.

En anden form for opbevaring til en bil er en cykelholder. Hvis du skal transportere en cykel med bilen, er det nødvendigt med en cykelholder. En cykelholder skal typisk monteres på anhængertrækket, men du kan dog også finde cykelstativer til bilens tag. Der findes flere typer af cykelholdere, hvor du både kan finde holdere til en enkelt og flere cykler. Skal du transportere store genstande – f.eks. i forbindelse med en flytning – har du ofte behov for en trailer. Her har du mulighed for at låne en trailer hos Silvan i hele landet, så du kan transportere dine store genstande.

Hold bilen ren med fælgrens og autoshampoo

Ligesom du jævnligt skal gøre hjemmet rent, bør du også jævnligt rengøre bilen. Bilen bliver hurtigt beskidt, når den kører i det danske klima med regn og mudder og til tider også sne og salt. Du kan rengøre bilen med forskellige rengøringsmidler. Til fælgene kan du bruge en særlig fælgrens, som kan fjerne den genstridige snavs på fælgene. Vi har også ruderens og insektspray, der kan fjerne snavs og pletter på bilens ruder. Autoshampoo er godt til generelt at rense bilen udvendigt, hvor du også kan bruge særlige svampe og klude til at rengøre og pudse bilen.

Du skal også i ny og næ gøre rent indendørs i bilen. Der flyttes meget skidt ind i bilen med især fodtøj, så derfor kan du støvsuge bilen, når der er ved at være meget beskidt. Du vil næsten opleve, at bilen føles helt ny, når den er blevet støvsuget grundigt. I vores udvalg af støvsugere kan du finde en støvsuger, som kan rengøre bilen. Vil du gerne have en lidt bedre duft i bilen, kan du tilføje en duftfrisker til bilen. På denne måde kan duften blive bedre indenfor i bilen, hvis den ikke er så behagelig generelt.

Husk også sprinklervæske og kølervæske

Sprinklervæske er nødvendigt for alle biler. Formålet med sprinklervæske er at rense forruden på biler, så insekter, salt, snavs og meget andet kan fjernes fra forruden. Dermed bliver det også nemmere at se igennem ruden, og den bliver flot og ren. Et andet vigtigt formål med sprinklervæske er at fjerne is fra forruden. Når der er frostgrader, kan det være næsten helt umuligt at se ud ad forruden, så her er det en stor fordel at have sprinklervæske. For at fjerne isen på forruden kan du også bruge en isskraber, som sammen med sprinklervæske gør, at du endnu nemmere kan fjerne isen.

Kølervæske er en anden type væske, som er helt nødvendig, for at bilen kan fungere optimalt. Denne væske sørger for, at bilens motor bliver nedkølet, så den ikke bliver overophedet. Det er vigtigt, at du jævnligt tilfører ny kølervæske, da kølervæsken også modvirker korrosion i dele af motoren og beskytter imod frost. Husk at vælge denne rette type kølervæske til bilens motorsystem – derfor skal du undersøge, hvilken type kølervæske bilen skal have, før du køber den. Du skal også huske at læse produktbeskrivelsen for brug af kølervæske, før du påfører den, da kølervæske kan være sundhedsskadelig.

Hvorfor skal du have en donkraft og pulverslukker?

Kan du godt lide selv at reparere biler, er en donkraft god at have. En donkraft kan løfte en bil, hvilket typisk er nødvendigt, hvis den skal repareres. Eksempelvis skal du bruge en donkraft, hvis du skal udskifte et hjul eller dæk. Skal du udskifte et hjul eller dæk, er det i øvrigt også nødvendigt med en krydsnøgle eller lignende til at fastgøre og løsne et hjul. Vælg en donkraft, der har nok løftekapacitet til at kunne klare vægten på din bil. Nogle biler kan være meget tunge, og hvis din bil er det, skal du vælge en donkraft med stor løftekapacitet.

Sikkerhedsmæssigt biludstyr er også godt at have i bilen. En pulverslukker kan du bl.a. medbringe i bilen, hvor du har mulighed for at kunne slukke en mindre brand, hvis dette skulle opstå. Generelt kan du også have en pulverslukker derhjemme som sikkerhedsudstyr. Andet sikkerhedsudstyr, der er godt at have i bilen, er advarselstrekanter. Hvis uheldet skulle være ude, eller hvis bilen skulle bryde sammen, så er advarselstrekanter helt essentielle. Herudover bør du også bære en sikkerhedsvest, hvis du skal være ved bilen under et uheld eller nedbrud, så du er mere synlig for andre bilister.