Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Forny dit hjem med blomster, planter og krukker

Med blomster, planter og krukker fra Silvan kan du skabe en frodig køkkenhave med drivhusplanter, krydderurter og grøntsagsfrø. Eller du kan pryde haven med de flotteste haveplanter og blomster og omkranse den med hækplanter i f.eks. liguster eller bøg. I vores sortiment finder du også altankasser, krukker, potteskjulere og højbede til alle dine planter. Og leder du efter indendørs planter og blomster til stuen? Så finder du her også et stort udvalg af populære stueplanter, som orkidéer, monstera, violinfigen, sukkulenter og mange flere. Så find de grønne fingre frem, og se hele udvalget af blomster, planter og krukker her.

Planter gør os glade. Det er et faktum. Er din have fuld af flotte, farverige blomster og planter, kan det faktisk have en afstressende effekt at bruge tid derude. I Silvan finder du alt i udendørs planter – om det er til drivhuset, hækplanter, frugtbuske, blomster eller noget helt femte. Samtidigt finder du også alt, hvad du kunne få brug for af højbede, havepotter, krukker, espalier samt blomsterfrø, plastpotter, minidrivhuse og alt andet tilbehør til spiring af stiklinger. Der er altså rig mulighed for at få beriget haven med skønne blomster og spiselige sager.

Det er ikke kun udendørs, at planter gør en forskel. Har du godt med planter i hjemmet, er de med til at forbedre dit indeklima – de renser nemlig luften og omdanner den CO2, som vi udånder til ilt. Og så gør stueplanter os naturligvis også glade. Sæt dine yndlingsplanter sammen med en smuk potteskjuler, og sæt dem der, hvor de trives bedst. Det kan godt betale sig lige at læse op på, hvor dine stueplanter har det bedst i forhold til lys og hvor meget de skal vandes. Så får du nemlig det bedste resultat og en plante, du kan have glæde af i mange, mange år.

Haveplanter

Indimellem skal havens eller altanens planter have en opgradering. Og i Silvan finder du et stort udvalg af forskellige haveplanter, du kan bruge både i krukker, i blomsterbedet og resten af haven. Skab f.eks. et farverigt blomsterbed med smukke blomster, som rododendron, hortensiaer eller georginer. Du kan også bringe den sydlandske stemning hjem til dig med middelhavsplanter, og skabe din egen oase med citrustræer, oliventræer eller måske en hørpalme – kun fantasien og de grønne fingre sætter grænser. Og er du mere til de enkle haveplanter, der er lette at holde, finder du også lyng, lavendel og prydgræs.

Blomsterfrø, løg og spiring

Det at spire sine planter, blomster og grøntsager helt fra frø eller løg, det kan noget. I Silvan finder du alt i blomsterløg og blomsterfrø, grøntsagsfrø og læggekartofler samt bio-potter, plastpotter og minidrivhuse til at spire dine frø i – alt du behøver for at få succes med spiringen af dine stiklinger. Om du skal have skabt en køkkenhave med et væld lækre grøntsager, som f.eks. ærter, løg, gulerødder, kål og salater, eller om du vil have nabolagets flotteste blomsterbed fuld af farverige blomster, finder du det her.

Blomsterpinde og bindetråd

Hvis du spirer dine egne blomster og planter, vil de få brug for noget at støtte sig til før eller siden. Blandt vores blomsterpinde og bindetråd finder du alt til opbinding af planter samt vinterbeskyttelse. Når dine stiklinger får brug for støtte, kan du sætte en lille blomsterpind ved, som du kan binde den fast til med bindetråd, jutegarn, ståltråd eller planteringe. Og når de små planter er kommet ud, kan du beskytte dem hen over vinteren med vinterbeskyttelse i form af en jutesæk, beskyttelsesmåtte i fleece eller boblefolie.

Altankasser

En altan er for mange et vigtigt uderum, der giver både ro og mulighed for at nyde blomster og grøntsager. Hvis du ikke vil optage hele gulvarealet på altanen med krukker og lignende, er altankasser den helt perfekte løsning. Med altankasser får du bl.a. mulighed for at dyrke dine egne grøntsager og krydderurter – så kan du blot stikke ud på altanen for at hente friske grøntsager, eller når maden skal krydres.

I Silvan finder du et bredt udvalg af altankasser i forskellige designs. Langt de fleste er lavet i plastmaterialer. Det gør dem lette i vægten, så du ikke overanstrenger dig, når de skal hænges op på altanens kant. Når du har fundet den helt rette altankasse, skal du huske at have de rigtige beslag med, der passer til den givne model. De kan nemlig afvige i størrelsen fra model til model, og det er vigtigt, at beslaget passer, så altankassen sidder godt og sikkert fast. Hvis du ikke helt har nok i, at blomsterne hænger ud over kanten, har vi i Silvan også forskellige væghængte krukker, som du kan montere på husmuren.

Krukker, højbede og espalier

Krukker er en både dekorativ og praktisk måde at have dine blomster og planter på. De er ideelle til brug på f.eks. altanen, på terrassen, i gårdspladsen eller rundt i haven. Om du vil sætte blomster, grønne planter, krydderurter eller noget helt fjerde i dine havekrukker, finder du helt sikkert de rigtige krukker i Silvan. Vi har et stort udvalg af udendørs krukker i plast, terracotta og glaseret ler. Og du finder også indendørs potteskjulere i et væld af størrelser og designs. Så uanset hvilken type krukke eller potte du er på udkig efter, finder du den her.

Har du brug for lidt mere plads til dine panter, finder du også højbede og espalier i vores sortiment – du kan endda få kombineret de to; højbede med espalier. Om du er til gør-det-selv-højbedet lavet af pallerammer eller traller, eller til de mere stilrene højbede i plast eller komposit, finder du en løsning her. Højbede giver dig en bedre arbejdsstilling, både når du skal luge, men også når du skal så og plante dine blomster, grøntsager m.m.

Drivhusplanter og krydderurter

Når foråret nærmer sig, er det tid til at fylde drivhuset med alverdens lækre grøntsager. Og i Silvan finder du et stort udvalg af drivhusplanter, hvoraf en stor del er økologiske. Du kan få plantet agurker, tomater, peberfrugter eller chiliplanter i et hav af arter – det er kun dine grønne fingres evner, der sætter grænsen. Hvis du er nybegynder, kan tomater være en rigtig god start. De er lette at holde og giver et stort udbytte – og så fås de også i mange forskellige, spændende sorter. Her finder du f.eks. både bøftomater, blommetomater og flere forskellige cherrytomater. Der er altså nok at vælge imellem.

Er du mere til at dyrke på friland? Så finder du også et stort udvalg af kålplanter, salat og andre grøntsager, som du både kan have i drivhuset eller i køkkenhaven. Du kan også berige haven med jordbær eller lækre frugtbuske, som brombær, ribs, solbær eller hindbær og lave dine egne marmelader og andet lækkert. I vores udvalg af spiselige afgrøder, finder du også mange forskellige krydderurter, som purløg, basilikum, oregano, koriander og mange flere. De er ideelle at sætte i krukker på terrassen eller altanen. Så kan du hurtigt lige stikke udenfor, når du mangler krydderier til maden.

Stueplanter

Indendørs planter er dekorative, og så har de også en positiv indvirkning på dit indeklima. De omdanner nemlig CO2’en i luften til ilt – de fungerer altså som naturlige luftrensere. I Silvan har vi et stort udvalg af flotte stueplanter, der passer til ethvert rum i hjemmet. Om du er til de populære grønne sorter, som monstera, violinfigen og guldranken, eller mere til en klassisk orkide, kaktus eller sukkulent, så finder du helt sikkert nogle stueplanter her, der passer til netop dit hjem.

Er du på udkig efter lidt større planter, måske nogle med stamme? Så finder du i vores sortiment også paraplytræ, lykkekastanje, yucca-palme, der også kaldes elefantfod samt kokospalme og bonzai-træ. Fælles for dem alle er, at de skaber hygge og stemning. Hvor nogle er særligt gode til lyse rum med masser af direkte sol, foretrækker andre lidt mørkere rum, hvor solen ikke kommer direkte på. Nogle finder sig endda særligt godt til rette på badeværelset – det kunne f.eks. være guldranken. Den er rigtig glad for varme og høj fugt, hvilket passer godt på de fleste badeværelser. Du finder altså noget for enhver smag i vores store udvalg af stueplanter.