Blomsterpinde & bindetråd

De fleste planter kan få brug for støtte i løbet af deres vækst – især hvis du selv spirer dine planter. I Silvan finder du alt i opbinding og støtte til dine planter, som f.eks. plantespiraler, staudeholder, planteringe, bambuspinde og andre blomsterpinde i træ og plast. Du finder også flere forskellige muligheder for opbinding – bl.a. jutegarn, ståltråd og bindetråd. Og når vinteren melder sig, finder du her også vinterbeskyttelsesmåtter, jutesække og andet vinterbeskyttelse til dine planter. Se hele udvalget af blomsterpinde, bindetråd og opbinding til dine planter her.

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Planteartikler til pleje og opbinding

Nogle blomster og planter kræver lidt ekstra pleje og støtte, for at kunne gro sig smukke og stærke. Derfor kan du her finde alt du skal bruge af planteartikler til pleje og opbinding ude som inde. Eksempelvis har flere blomster brug for støttepinde og opbinding, for at kunne vokse sig flotte. Andre blomster og planter er følsomme overfor vind, og kan derfor have gavn af opbinding, hvis de står i haven.

Blandt vores udvalg af planteartikler finder du også vinterbeskyttelse. Det er godt til planter og blomster, der ikke tåler vinterens kulde og hårde vejr. Vores planteartikler fås i diskrete farver, der let blender ind i havens omgivelser. Det giver et mere naturligt og harmonisk udtryk.