Kunstige blomster

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvorfor skal du vælge kunstige blomster og planter?

Det er meget populært med planter og blomster indendørs. Det giver et godt skud dopamin, når vi kigger på flotte blomster og planter. Desværre er der også mange, der har været et trist vidne til, at deres yndlingsplanter dør - og det giver den modsatte effekt. Grunden til at det mislykkes for mange kan skyldes flere faktorer. Det kan være de ikke har tid eller ikke har omgivelserne til at planterne og blomsterne kan trives. Det kan også være du tænker, at det skal være ægte planter, for at vi får den slags glæde ud af dem. Det er dog ikke nødvendigt. Det kan faktisk have samme effekt med kunstige planter. Derfor kan det være smart at købe kunstige blomster eller planter.

Du slipper også med besværet i at pleje for de levende planter. Du risikerer nemlig ikke, at dine nye blomster lige pludselig rådner op. Rigtige blomster skal have vand og gødning for at holde sig længere. Derudover kræver stort set alle blomster lys i mere eller mindre grad. Men med kunstige blomster kan du stille dem hvor som helst, og så du slipper for at give dem vand og gødning. De kan også stå i et mørkt hjørne, uden at de forfalder med tiden. Hvis du ikke kan lide insekter og småkryb, kan du også med fordel vælge en kunstig blomst, da de ikke tiltrækker nogle smådyr.

Sådan holder du kunstige blomster pæne år efter år

Kunstige blomster kan reelt set stå det samme sted året rundt og flere år i træk. Den eneste vedligeholdelse du måske kan komme til at gøre, er en afstøvning af bladene og blomsterbladene. Du kan selvfølgelig også vælge kunstige blomster, som passer til sæsonen. På den måde kan du bytte rundt i løbet af året og få noget mere variation og et friskt udtryk i dit hjem. Modsat rigtige blomster og afskårne planter kan du genbruge dine kunstige sæsonblomster igen til næste sæson. På denne måde mindsker du også spild. Du kan også genbruge de kunstige blomster på andre måder. Brug dem f.eks. til en æresport, dørkrans eller som gavepynt.

I Silvan finder du forskellige kunstige blomster. Der er derfor sandsynlighed for, at du finder nogle som du synes godt om. Vi har mange forskellige roser, som hverken visner eller stikker. Du kan også få kunstige bladgrene, som kan være en flot dekoration i sig selv, men også blandet sammen med kunstige blomster så de får lidt mere grønt i buketten. Du kan også nyde smukke kunstige Hortensia, som kan blive i vasen uden at visne. Er du på udkig efter en kunstig Eukalyptus, Krysantemum og Valmuer, kan du også tage et kig i vores udvalg. Udvalget af blomsterne bliver desuden løbende opdateret, så vær på udkig efter nyheder.

Hvor kan du placere kunstige blomster?

Det er forholdsvis nemmere at passe blomster og planter i dit eget hjem, men hvis du lejer et møbleret værelse ud, har et sommerhus eller Airbnb, kan det blive en udfordring. Med kunstige blomster skal du ikke bekymre dig om dine planter er friske eller om de trænger til vand eller næring. Du skal heller ikke bekymre dig for, om dine lejere eller gæster kommer til at overvande dine blomster eller planter. Hvis dine plastikblomster alligevel skulle blive vandet ved et uheld, er det ikke noget de tager skade af. Du kan også sætte dem på ude på terrassen til sommerens fester.

Det er også en stor fordel, hvis du et sommerhus som du styrer på afstand eller ikke selv kommer hen til meget. Her kan blomsterne nemlig stå, uden at du behøver at se til dem. Det er også en populær løsning i gæsteværelset, så dine gæster kan føles sig hjemme og tilpas. Derudover kan det også været et hit på kontoret eller hjemmekontor. Uanset hvor du stiller dem, er det en god idé at placere dem et sted, hvor de UV-beskyttede. På denne måde undgår du, at de bliver grimme. Alt efter hvilket materiale de kunstige blomster er lavet af, kan direkte sol få blomsterne til at falme i farve. Du kan dog sagtens bruge dem udenfor alligevel.

Skab et hyggeligt miljø med kunstige blomster

Rigtige blomster kan være smukke at se på og have en lige så dejlig duft. Dog kommer friske blomster også med ulemper, som du kan slippe for med kunstige blomster. Den dejlige duft kan f.eks. være problematisk overfor folk med pollenallergi. Så hvis du har brug for at tage hensyn til en allergiker, er kunstige blomster det rette valg. Du kan også glæde dig over, at kunstige blomster og planter efterhånden ser meget naturtro ud – det er ikke engang sikkert, at dine gæster opdager, at det er falske planter. Det er blot nogle af grundene til, at det er blevet mere trendy at dekorere huset med kunstige blomster.

Det er heller ikke alle, som er velsignede med grønne fingre. Derfor er det også blevet mere populært med kunstige planter, fordi mange har indset, at de hellere vil have en vedligeholdelsesfri løsning. Det kan også være du slet ikke har lyst til at have levende planter i dit hjem. Men er du en af dem, der faktisk helst vil være fri for at have planter og jord indenfor. Så er blomster og planter en helt perfekt løsning. Der er nemlig ingen skam i at have pynt lavet af kunstigt materiale. Og så har du mulighed for at mixe og matche, uden at skulle tænke på hvilken årstid det er eller om de kan tåle at stå i samme jord/miljø.